Arcus Bowling Nöjeshall Alcatraz

För barnfamiljen

En vill vara inne, en vill vara ute. En är hungrig, en är törstig. En fryser, en svettas. Ibland känns det omöjligt att göra alla nöjda. Men inte på First Camp! Här har vi garderat oss mot sura miner med aktiviteter som gör alla barn glada, både badkrukor och blötdjur.


Højt og lavt

I direkte tilknytning til campingpladsen, ved minigolfbanen finder du årets store nyhed i området! 

En klatrepark til hele familien, hvor du kan lege, træne, klatre og udfordre en eventuel højdeskræk på samme tid! 
Her finder du flere spændende forhindringer og ziplines, fordelt på 6 stk. baner med varierende sværhedsgrad. Ingen tidligere erfaring er nødvendig, og du får al instruktion på stedet. Book gerne sele på linket nedenfor, for at være garanteret en plads. På den side finder du også åbningstider og prislister.

hogtochlagt.se


Bad ved Siljan

En kort gåtur på ca. 1 km bringer dig til Siljansbadet og Långbryggan, her finder du en fantastisk fin og utroligt lavvandet sandstrand. Hvis man ikke orker at vade et par hundrede meter ud for at komme i vand til livet, kan man i stedet bade fra en af de mange badebroer, som er tilgængelige på forskellige dybder langs med hele Långbryggan.

Långbryggan er 628 meter lang og byder på en skøn gåtur med smukke udsigter. Langs med broer er der flere bænke samt mindre badebroer på hver side af broen. Længst ude lægger båden M/S Gustav Wasa til under sine sommerture på Siljan. Ved Långbryggans begyndelse finder I restauranten Sjövillan, som har en skøn udendørsservering med udsigt over strand og bro. 

Ved den nordlige del af stranden ligger Strandrestauranten og vores søstercamping, Siljansbadets Camping. Der findes en mindre butik, minigolf, volleyball-net og en legepark i direkte forbindelse med stranden. I Siljansbadets butik kan man købe drikkevarer, slik, is og snacks mm. Der kan man også leje kabinebil, pedalbåd eller cykel, til dem, der vil udforske området yderligere. I den sydlige del af stranden ligger ”Helsingland” en græsbevokset odde, som er velegnet til solbadning, badning og picnic. Der findes også nogle pladser, hvor man kan ligge til med båd.

Stranden har perfekt solplacering hele dagen, og aftenen byder ofte på smukke solnedgange. Hvis man gerne vil have skygge, er der en del beskyttende vegetation. 

Hundebad finder I i vigen, stik nord mellem Siljansbadets Camping og Rättvik kirke.