First Camp Klim Strand - Nordvestkysten | Camping i Nordjyllannd Gå til indhold

Enestående natur lige uden for pladsen

First Camp Klim Strand – Nordvestkysten

Hej med dig!

Mange tak fordi du besøger os! Fra den 1. marts 2022 er Klim Strand Camping end del af First Camp-familien. I den forbindelse skifter vi samtidig navn fra Klim Strand Camping til First Camp Klim Strand – Nordvestkysten. Du finder al brugbar information på denne side. Hvis ikke, send da en e-mail til klim@firstcamp.dk.

Vi glæder os til at se jer! ❤

Har du set vores Kristi Himmelfart-tilbud?

Prisen er inklusiv:

  • Op til 6 personer i vogn/telt
  • Fri adgang til pool/badeland* 🙌
  • Strømforbrug og el tilslutning
  • Gratis varmt vand og bad i servicebygninger
  • Gratis brug af ovne, kogeplader og mikroovne i servicebygninger
  • Masser af gratis aktiviteter for hele familien
  • Priser fra kr. 1.495,-
  • Se mere her:

Spar booking gebyret på kr. 100,- og book online.

*Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at poolens åbningstider kan variere afhængigt af destinationen du besøger og at Lakolk Strand ikke har swimmingpool/badeland.

Sær tilbud: Booker du både vores Kristi Himmelfartstilbud og vores Pinseferietilbud kan du lade vognen stå for blot DKK 20,- pr. døgn. Ring til pågældende campingplads for at høre nærmere.

Vi anbefaler altid forhåndsreservationer, men det er ikke et krav.
Vi tager gerne imod drop-in gæster, men kan ikke garanterer ledig kapacitet.

Vores historie

First Camp Klim Strand – Nordvestkysten har eksisteret siden 1970, hvor Familien Jepsen etablerede campingpladsen på et nedlagt husmandssted. Siden starten har campingpladsen været med til at sætte Klim og omegn på landkortet.

Selvom Familien Jepsen i oktober 2013 afhændede campingpladsen så er ambitionen stadig den samme; at skabe en af landets bedste campingpladser, målt på både faciliteter, aktiviteter, servicebygninger og ikke mindst på vores gæsters tilfredshed.

Camping i Nordjylland

Tag på camping i Nordjylland – og oplev historiske seværdigheder og fascinerende natur. Nordjylland, og særligt Jammerbugten har en dragende historie og en fuldstændig unik natur. Områdets klitplantager og lange hvide sandstrande danner rammerne til en dejlig camping- eller hytteferie for hele familien.

Oplev også Jammerbugtens hyggeligste handelsby Fjerritslev. Byen har gode indkøbsmuligheder og en masse special- og genbrugsbutikker. Fjerritslev ligger blot 10 minutters kørsel fra campingpladsen.

Sommerferie 2022 😎

Book sommerferien i Danmark! Ferien som hele familien glæder sig til ☀ Sommerferien hos First Camp i Danmark byder bl.a. på: Gratis aktivitetsprogram fra mandag - lørdag i uge 27 - 32. Fri adgang til pool/badeland for hele familien. Gratis bad og varmt vand i servicebygninger. Fri adgang til køkken og køkkenudstyr. Sjov, leg og underholdning for både børn og voksne. Og meget meget mere 🎉 *OBS! Tilbuddet gælder kun på vores danske destinationer.

Info

Åbningstider
Campingpladsen er åben hele året, og det er muligt at bruge vores selvbetjening ved check-in / out.

Du kan tjekke ind med eller uden en reservation, og du kan altid komme i kontakt med os, hvis noget går galt eller ikke fungerer som forventet.

Destinationen er bemandet
Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

Åbningstider

01/01-07/04     Man-Fredag    kl. 08:00-17:00

08/04-28/04     Man-Søndag   kl. 09:00-18:00

29/04-09/06     Man-Søndag   kl. 09:00-19:00

10/06-22/06     Man-Søndag   kl. 08:00-20:00

23/06-13/08     Man-Søndag   kl. 08:00-22:00

14/08-25/09     Man-Søndag   kl. 09:00-18:00

26/09-31/12     Man-Fredag    LUKKET

 

Badeland indendørs
Lavsæson: Lukket
Højsæson: 8 – 20

Praktisk info

MEAL DEAL

Læs mere

Nyd hele sæsonen

Læs mere

Badeland

Læs mere

Aktiviteter - på First Camp

Hvor er din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give din familie nye barndomsminder? Hvis du vælger en af ​​destinationerne på First Camp, vil du blive garanteret en uforglemmelig oplevelse. Her finder du over 45 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, børneklub og afslappende service. På steder, der hører til de smukkeste i Danmark og Sverige. Begynd at nyde din rejse i dag, book nu.

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere