First Camp Klim Strand - Nordvestkysten | Camping i Nordjyllannd Gå til indhold

Enestående natur lige uden for pladsen

First Camp Klim Strand – Nordvestkysten

First Camp Klim Strand – Nordvestkysten er en børnevenlig campingplads, men hvor der er noget for alle generationer.

Der findes næppe nogen ferieform, der giver mere nærvær, hygge og afslapning end camping. Og der findes næppe nogen campingplads, der giver bedre rammer for dine feriefornøjelser end First Camp Klim Strand – Nordvestkysten. Så uanset om du er til campingvogn, autocamper, camplet, hytte eller et telt, så er First Camp Klim Strand – Nordvestkysten stedet, hvor det sker.

Rammerne er fantastiske for både store og små campister, hvor man kan aktivere sig selv både i sne, slud, regn, storm og ikke mindst i SOLSKIN. Læs mere om hvad pladsen tilbyder under fanebladet “Aktiviteter“, hvor man ikke mindst kan finde vores store indendørs vandland og indendørs legeland.

Pssst.. Vidste du godt, at fri adgang til badeland og indendørs legeland altid med prisen, når du er gæst hos First Camp Klim Strand? 🤩

Vi anbefaler altid forhåndsreservationer, men det er ikke et krav. Vi tager gerne imod drop-in gæster, men kan ikke garantere ledig kapacitet 🌞 Vis pris og book online her!

Børneklub
barbell Træningsprogram
Aftenunderholdning
pool Swimmingpool
child Børnepool
Bistro/Restaurant
shop Butik/Kiosk
Frokostpose
Husdyrsvenligt
Legeplads
Nærmeste strand/bad: 200 meter
location_city Nærmeste centrum: 9,5 km
40% på camping og hytter 🌟

Black Friday er her, og det fejrer vi med et rigtigt KNALDTILBUD! Book online og få 40% rabat på camping, glamping og hytter. Tilbuddet gælder på alle danske og svenske destinationer.

Info

Åbningstider
Campingpladsen er åben hele året. Ved check-in udenfor receptionens åbningstid bedes I kontakte First Camps kontaktcenter.

Du kan tjekke ind med eller uden en reservation, og du kan altid komme i kontakt med os, hvis noget går galt eller ikke fungerer som forventet.

Jul & Nytår
Lukket: 24/12 – 26/12
Lukket: 31/12 – 1/1

Destinationen er bemandet
Personalet er tilgængeligt i området i åbningstiderne.

Butik, food corner, badeland og legeland følger receptionens åbningstider
Se nedenfor.

24 oktober til 31 december
mandag - søndag 08:00 - 17:00
Praktisk info

MEAL DEAL

Læs mere

Nyd hele sæsonen

Læs mere

Badeland

Læs mere

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter