påsk camping
City - Strömstad
Bö Telemark vinterlek
Påsk First Camp Yessi

Book påskcamping 🐣🌷

At fejre påske på en campingplads er noget helt særligt. Vi byder foråret velkommen og nyder flere fridage, familiehygge og masser af sjove aktiviteter. En anden fordel ved påskecamping hos First Camp er, at du kan vælge, om du vil tilbringe dine fridage blandt sprøde vinterlandskaber og skiløjper eller frodig natur og varmende forårssol. Ja, påsken 2024 inviterer til en uforglemmelig campingoplevelse på vores næsten 70 destinationer i Danmark. Norge og Sverige 🏕️🌷

Book en forlænget weekend til bedste pris 🌟

Har du ikke større krav til, hvor du skal fejre påsken, end du ønsker, at det skal være så billigt som muligt? I vores lavpriskalender ser du de laveste priser på alle vores destinationer og kan nemt filtrere på forskellige valg. Perfekt til dem, der vil styre mod den bedste pris denne påske!

Yessi påsk

8 tips til aktiviteter i påsken!

Påske på fjeldet

Gå ikke glip af sæsonens sidste skidage på Orsa Grönklitt! Bjerget byder på både skiløb på alpine pister og gode langrendsløjper.

Vandring

Mærk forårets første stråler på en dejlig vandretur i naturen. Omkring vores destinationer er det fyldt med fantastiske stier.

Kolmårdens Djurpark

I påsken har Kolmården Djurpark sæsonåbening. Mød alle dyrene og tag de små med til Bamses verden.

Camping på Västkusten

Fang foråret på Västkusten

Intet giver mere forårsfølelse end Västkustens funklende omgivelser. Så småt begynder butikker og restauranter at åbne efter vinteren.

Badeeventur i påsken

Eventyr venter i actionpoolen Kokpunkten i Västerås. En unik oplevelse, der er lige sjov for alle familiemedlemmer.

Cityeventyr

Udnyt de lange ferier og oplev Stockholm. Mange attraktioner og spændende steder at besøge.

Pimpelfiske ansia

Hundeslæde og snescooter

Oppe i nord har du stadig chancen for at opleve vinterens magi med hundeslædekørsel, skiløb og snescooterkørsel.

Mountainbike Gol - Hallingdal

Mountainbike

Gør påsken til et eventyr med en mountainbike! Lige sjovt uanset om du er den lidt mere erfarne MTB-cyklist eller nybegynder.