Välkommen till Ställplatsstockholm!

Standplads Stockholm ligger smukt midt i Flatens naturreservat og i nærheden af Flatensøen. Ved standpladsen findes en betalingsstation, hvor du nemt tjekker ind og betaler for dit ophold. Her er pladser til autocampere op til 16 meter, hvis du har campingvogn eller telt, er du varmt velkommen på campingpladsen.

 

Her er der adgang til et servicehus med toilet, brusebad, puslerum og opvaskerum. Der er en tømningsstation til faste tanke, både til gråt og sort spildevand, samt plads til tømning af kasettetoiletter. Der er en miljøstation i området, som gør det nemt at håndtere affald under opholdet.

 

Ind- og udtjekning
Indtjekning: fra kl. 12.00 og frem (åbent hele døgnet).
Udtjekning: senest kl. 12.00.

 

Standplads Stockholm er åben året rundt.

 

Bestilling og pris
Du bestiller og betaler nemt i betalingsautomaten ved standpladsens indkørsel. Pladserne kan ikke bestilles online. Efter betalingen får du et nøglekort, som giver dig adgang til standpladsens faciliteter. Hvis du vil forlænge din bestilling, tjekker du ganske enkelt ind igen og får så et nyt nøglekort.

 

Pris pr. døgn: 220-310 SEK inkl. autocamperplads, adgang til servicehus og latrintømning. Der er el på standpladsen, som tilvælges ved indtjekning i automaten.

 

Området
Standpladsen ligger midt i det smukke Flatens naturreservat og kun et stenkast fra nærmeste badeplads. Rundt omkring søen Flaten er landskabet varieret, og højdeforskellene giver området en helt speciel karakter, og de kan også bruges, hvis man er interesseret i klatring.

 

Fra standpladsen er der kun 250 meter til nærmeste busholdeplads, hvorfra du hurtigt og nemt kan komme videre til hovedstadens centrum, hvor du finder uendelige muligheder for at opleve kultur, mad og shopping.

 

Find vej
Flaten Skogsväg 30, 128 30 Skarpsnäck
Koordinater: 59.250012, 18.161784
Find vej