City - Stockholm campingplats
City - Stockholm campingplats

Camping Stockholm

Hos First Camp City – Stockholm kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 2 servicehus på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

Når du booker ophold på vores campingplads i City – Stockholm så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Ståplads

Det er frihed at kunne tage sit hus med sig præcis derhen, hvor man ønsker. First Camps campingpladser er meget populære feriemål, og det kan være en god ide at booke din plads i god tid online for at få den, du ønsker. På City-Stockholm bor du bekvemt, tæt på Stockholm og med naturen lige uden for døren. Vi tilbyder ståpladser til campingvogn, autocamper og telt samt dejlige og moderne hytter. Alle ståpladser til campingvogn og autocamper har eludtag. Hvis du foretrækker at leje en mellemlandingsplads, ligger Ställplatsstockholm også meget tæt på. Campingpladsen har toiletter, brusebade, vaskemaskine, tørretumbler, samt ovn og mikrobølgeovn. Der er også en lille kiosk. Hunde er meget velkomne - naturreservatet Flaten er perfekt til dejlige gåture med de firbenede venner!

Ståplads med el til campingvogn - maks. længde 7 eller 9 meter

Disse ståpladser er spredt over hele området og ligger tæt på receptionen, butikken og servicehuset på området. Her bor du i et grønt og dejligt område med kun 100 meter til badestranden og naturreservatet Flaten lige rundt om hjørnet.


Autocamper

Ståplads med el til autocamper - maks. længde 9 meter

Herlige ståpladser til autocamper. Ståpladserne ligger spredt over området og har naturen som nærmeste nabo. Vælg din ønskede plads, når du booker. Pladserne egner sig bedst til autocampere med en maks. længde på 15 meter.


Telte

Teltplads med el

Campingpladsen har teltpladser med el, der kan bookes online.