alt
alt
Boden Björknäs
alt

Barnpool på campingen

I vores børnepool kan de mindste plaske løs; en sikker favorit til alle små campister. Her kan de lege og lave lige så meget ballade de vil, og måske endda øve sig på de første svømmetag? Her er der ingen bangebukse - mulighederne for at plaske løs er uendelige!

Björknäs – Boden

Velkommen til vores idylliske campingplads i Boden, First Camp Björknäs – Boden, som har åbent hele året, som om sommeren byder på fantastiske soldage og badning i søen Bodträsket, og som om vinteren forvandles til et sandt winter wonderland. Her er indkvartering til ethvert behov og enhver pengepung på såvel fine pladser til campingvogne, autocampere og telte som hyggelige hytter til hele familien.

Arcus – Luleå

Velkommen til Norrbottens største by – Luleå og det nordligste af First Camps bestemmelsessteder.

Orsa – Dalarna

I smukke Orsa kan du holde ferie året rundt! Med et stort aktivitetsudbud, restauranter, campingplads, hytter og vandrerhjem er der noget for alle!

Ekudden – Mariestad

Ved bredden af søen Vänern blandt de smukke gamle egetræer finder du First Camp Ekudden – Mariestad, som har alverden at byde på.

Mölle – Höganäs

Mölle har lokket turister til lige siden begrebet ”turist” blev opfundet i slutningen af 1800-tallet. Ved vores campingplads i Mölle bydes du på storslåede naturoplevelser, udflugter og spændende aktiviteter som klatring, dykning og snorkling – eller fredelige skovgåture for den sags skyld. Brunnbys 1100-talskirke, Kullabergs grotter eller marsvinsafarien er bare nogle tips til hvad du ellers kan opdage i løbet af din ferie i det smukke Höganäs.

Råå Vallar – Helsingborg

First Camp Råå Vallar – Helsingborg har en perfekt beliggenhed lige ved vandet og storslået udsigt over Ven og Danmark. En udmærket destination for både par og børnefamilier samt et hold af gode venner. Her bor I fint og hyggeligt med alle bekvemmeligheder, man kan tænke at behøve. Nyd en ferie med sol og badning ved stranden eller poolen, besøg det fine Helsingborg centrum og tag måske en tur til Helsingør på den anden side af sundet.

Röstånga – Söderåsen

First Camp Röstånga – Söderåsen er et rigtigt paradis både for børnefamilien og naturelskeren. Om sommeren arrangeres der flere sjove aktiviteter såsom børneklub, aktivitetsprogram, udendørstræning og aftenunderholdning.

Hasmark Strand – Fyn

Når du besøger First Camp Hasmark Strand – Fyn træder du ind i vikingernes verden, ligeså snart du ankommer og ser den store vikingeborg.

Klim Strand – Nordvestkysten

First Camp Klim Strand – Nordvestkysten er en børnevenlig campingplads, men hvor der er noget for alle generationer.

Råbjerg Mile – Skagen

Råbjerg Mile er en udpræget familieplads, med plads til alle. Campingpladsen er beliggende i toppen af Nordjylland, midt i Danmarks storslåede natur på Skagen odde og tæt ved Råbjerg Mile.

Skovlund – Lillebælt

Med stort vandland, 5 legepladser, flotte faciliteter, kiosk, café og måske Fyns flotteste havudsigt er First Camp Skovlund det oplagte valg for en camping eller hytteferie på Fyn for hele familien.