4 stjernet camping ved Middelfart

Vi anbefaler altid forhåndsreservationer, men det er ikke et krav.
Vi tager gerne imod drop-in gæster, men kan ikke garanterer ledig kapacitet.

 

Den smukke udsigt, beliggenheden og muligheden for at tilbringe dagene ved stranden eller i poolen er med til at give Skovlund sine velfortjente fire stjerner. I al beskedenhed synes vi også den er hver eneste en værd og vi arbejder hårdt på at leve op til standarden hvert år, så du kan nyde din ferie i de bedste omgivelser.

 

En campingplads på Fyn med vandland er bare en af de ting vi kan kaldes. Vi er også en campingplads, der har ikke mindre end 5 legepladser fordelt på vores areal med hele 3 hoppepuder. Derudover har vi boldbaner, minigolf og tennis. Hos os har børn og barnlige sjæle altid noget at lave.

 

Blot 500 meter fra campingpladsen ligger en af Fyns mest børnevenlige strande – naturligvis med blåt flag. Perfekt til en dukkert, leg i vandet eller som start på en tur i havkajak. I det hele taget er naturoplevelser for hele familien inklusiv, når du holder ferie på First Camp Skovlund – Lillebælt. Enten på egen hånd, med guide eller på kurser i forskellige former for vandsport.

Moderne faciliteter

Uanset hvor du ligger på First Camp Skovlund er du aldrig langt fra en af vores 2 bygninger med toilet, bad og køkkenfaciliteter. Vi har uden tvivl Danmarks bedste udsigt fra vores udendørs køkken midt på pladsen. Tænk at opleve, at familien ligefrem vil kæmpe om at få lov til at vaske op.

Pool/Badeland

Vores priser inkluderer fri adgang til pool/badeland. Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at åbningstiderne kan variere.

Priser

Vi er skiftet til dynamiske priser, præcis som du kender det fra rejsebureauer og flyselskaber. Du slipper for selv at lede efter prisen i indviklede prislister og kan i stedet let få vist din pris, direkte i vores prisberegner og online booking. Derfor har vi ikke længere prislister på overnatning her på siden.


Campingplads

Hvad enten I er til komfort- standard- (store) eller en mindre teltplads, kan vi tilbyde enheder i bekvem afstand til faciliteter og legepladserne og også med en fantastisk havudsigt.


Autocamper

First Camp Skovlund er særlig velegnet til dig som kommer i Autocamper. Med kun 5 min. fra E20 motorvejen ved Middelfart er det bekvemt at smutte ind til et enkelt stop eller længere ophold efter ønske.

– Vi ynder at kalde det ”Fyns hyggelige hjørne” – Moderne campingplads med lækre faciliteter – Alle de store attraktioner på Fyn kan nås på under 1 time – Legoland – Givskud – Jelling og Ribe er ofte på programmet Vi har specielt indrettede pladser for Autocampere – der er mulighed for både at vælge store pladser og pladser med havudsigt.

Sæsonplads på Skovlund – Lillebælt

Med et skønt udendørs vandland, 5 legepladser, flotte faciliteter, minigolf, kiosk, bistro corner og måske Fyns flotteste havudsigt er First Camp Skovlund det oplagte valg som sæsonplads for hele familien.

Vores ønske er et skabe en oase, der kan danne de skønneste rammer for dit ophold – hvad enten du medbringer dine børn, din kæreste eller dine kammerater. Hos os finder du alle de moderne bekvemmeligheder, der hører sig en campingplads til.

Med en sæsonplads hos os, kan du samtidig nyde godt af:

 • Gælder for op til 6 personer i samme vogn
 • Fri adgang til udendørs pool
 • Fri adgang til Bogense Svømmehal og badeland
 • Gratis rabathæfte med gode tilbud og rabatter. Deriblandt:
 • Giv 10% rabat på camping til dine venner.
 • Forkæl dine børn, børnebørn, børnenes venner, vennernes børn eller dig selv med gratis is.
 • Få 50% rabat på en overnatning ved alle First Camp destinationer i Danmark.
 • Spil en gratis omgang minigolf eller to.
 • Gratis brusebad
 • Fri afbenyttelse af servicebygninger incl. Varmt vand, ovne, kogeplader m.m.
 • Gratis aktivitetsprogram inkl. Yessis børneklub til både store og små campister
 • Arrangementer forbeholdt sæsongæster – deriblandt:
 • Fester forbeholdt sæsongæster
 • Grisefester
 • Banko-arrangementer
 • Fællesspisninger og meget mere.

Ovenstående er blot et lille indblik i, hvad du som sæsongæst kan se frem tid. Har vi fanget din interesse – men er du ikke helt overbevist? Du er meget velkommen til at ringe til os, eller måske komme forbi campingpladsen, kigge på faciliteterne og få svar på nogle af dine spørgsmål. Yderligere kan du også skrive dig op på vores gratis interesseliste – hvorefter vi kontakter dig, hvis vi får en ledig plads.

Bemærk venligst at åbningstider til pools, badelande, svømmehal kan variere. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer og justeringer alt afhængig af udbud, efterspørgsel, årstid, vind og vejr. Ønsker du at medbringe hund, koster dette et lille ekstra tillæg.

Priser og perioder

Udgifter til el

Prisen for sæsonaftalen er ekskl. elektricitet. På de fleste pladser skal der købes en elpakke ved sæsonstart. Gæsten skal altså vælge hvor meget el der forventes brugt i løbet af sæsonen. Samtidig udleveres der de fleste steder en elmåler, hvorfra eventuelle ekstra elomkostningerne aflæses, efter lejeperiodens afslutning. Elomkostninger der ikke er en del af en elpakke, skal betales af gæsten senest ved udtjekningen. På enkelte pladser er der installeret bimålere, så ekstra elmåler ikke er nødvendig. Der betales stadig efter aktuelt forbrug.
Evt. mindre elforbrug i forhold til købt elpakke refunderes ikke.

Sæsonplads (Sommersæson)

KategoriSommersæson 2024
22. marts – 20. oktober
Kat 113.995,-
Kat 215.095,-
Kat 516.195,-
Kat 6 (Bedste udsigt)18.195,-
Strømtilslutning / målerleje0,-
Hund350,-
Gæstekort700,-
Ekstra voksen1.000,-
Ekstra barn700,-
Vinterparkering1.495,-
Opvaring af gulv995,-

Betaling: 1. rate på DKK 2.500,- betales ved bestilling. Det resterende beløb (2. rate) betales senest 30 dage før sæsonstart.

Forårs- og efterårsplads

KategoriForårsplads 2024
22. marts – 23. juni
Efterårsplads 2024
11. august – 20. oktober
Kat 15.095,-4.195,-
Kat 25.395,-4.395,-
Kat 56.495,-4.995,-
Kat 6 (Bedste udsigt)6.995,-5.195,-
Strømtilslutning / målerleje0,-0,-
Hund250,-250,-
Gæstekort500,-500,-
Ekstra voksen500,-500,-
Ekstra barn350,-350,-

Betaling: 1. rate på DKK 1.000,- betales ved bestilling. Det resterende beløb (2. rate) betales senest 30 dage før sæsonstart.

*Fri Badeland gælder også til Bogense Svømmehal.

Strømpakker / el

Strøm købes i en pakke ved sæsonstart. Ekstra forbrug afregnes dette med DKK 7,5,- pr. kWh.

Strømpakker følger til enhver tid den specifikke booking. Evt. overskydende/ubrugte kWh kan IKKE videreføres til nye bookinger. Kontakt os for yderligere information.

Kwh indgårPriser i DKK
0-50250,-
51-100500,-
101-150750,-
151-2001.000,-
201-2501.250,-
251-3001.500,-
301-3501.750,-
351-4002.000,-
401-4502.250,-
451-5002.500,-