Skovlund

4 stjernet camping ved Middelfart

Vi anbefaler altid forhåndsreservationer, men det er ikke et krav.
Vi tager gerne imod drop-in gæster, men kan ikke garanterer ledig kapacitet.

 

Den smukke udsigt, beliggenheden og muligheden for at tilbringe dagene ved stranden eller i poolen er nogle få af de mange årsager til at tage på camping hos os på First Camp Skovlund. Vi arbejder hver dag hårdt for at leve på til en god standard, så du kan nyde din ferie i de bedste omgivelser.

 

En campingplads på Fyn med vandland er bare en af de ting vi kan kaldes. Vi er også en campingplads, der har ikke mindre end 5 legepladser fordelt på vores areal med hele 4 hoppepuder. Derudover har vi boldbaner, bordtennis og svævebane. Hos os har børn og barnlige sjæle altid noget at lave.

 

Blot 500 meter fra campingpladsen ligger en af Fyns mest børnevenlige strande – naturligvis med blåt flag. Perfekt til en dukkert, leg i vandet eller som start på en tur i havkajak. I det hele taget er naturoplevelser for hele familien inklusiv, når du holder ferie på First Camp Skovlund – Lillebælt. Enten på egen hånd, med guide eller på kurser i forskellige former for vandsport.

 

Vores priser inkluderer fri adgang til pool/badeland!

Campingplads

Hvad enten i ønsker en komfort, standard eller teltplads, kan vi tilbyde enheder i bekvem afstand til faciliteter og legepladserne og også med en fantastisk havudsigt.

Teltplads
Plads til dit eget telt med eller uden strøm. Der er naturligvis også adgang til vores servicebygninger og fælleskøkkener.
De fleste af pladserne er cirka 5,5 x 7 m. Ønsker i at vide målene på en specifik plads eller hjælp til at vælge den rette plads til jeres telt kan vi altid hjælpe via telefon eller mail.

Sølvplads
Standard pladser til campingvogn, telt eller autocamper. Der er strøm på pladserne. Pladserne er ikke udsigts pladser.

Guldplads
Standard pladser til campingvogn, telt eller autocamper. Der er strøm på pladserne. Pladserne har havkig.

Platinplads
Komfort pladser med strøm, vand og afløb direkte på pladsen. Pladserne har havudsigt.

Diamantplads
Komfort pladser med strøm, vand og afløb direkte på pladsen. Pladserne har pladsens bedste havudsigt.


Autocamper

First Camp Skovlund er særlig velegnet til dig som kommer i autocamper. Med kun 5 min. fra E20 motorvejen ved Middelfart er det bekvemt at smutte ind til et enkelt stop eller længere ophold efter ønske.

Vi har specielt indrettede pladser for Autocampere – der er mulighed for både at vælge mellem specifikke autocamper pladser med fast belægning og vand eller benytte en af vores andre typer pladser. Vi gør opmærksom på at campingpladserne kan være meget våde efter meget regn. Kontakt os endelig i receptionen og vi hjælper jer med at finde den rette plads til jer.


Moderne faciliteter

Uanset hvor du ligger på First Camp Skovlund er du aldrig langt fra en af vores 2 bygninger med toilet, bad og køkkenfaciliteter. Vi har uden tvivl Danmarks bedste udsigt fra vores udendørs køkken midt på pladsen. Tænk at opleve, at familien ligefrem vil kæmpe om at få lov til at vaske op.

Pool/Badeland

Vores priser inkluderer fri adgang til pool/badeland. Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at åbningstiderne kan variere.

Priser

Vi har dynamiske priser, præcis som du kender det fra rejsebureauer og flyselskaber. Du slipper for selv at lede efter prisen i indviklede prislister og kan i stedet let få vist din pris, direkte i vores prisberegner og online booking. Derfor har vi ikke længere prislister på overnatning her på siden.


Sæsonplads på Skovlund – Lillebælt

Med et skønt udendørs vandland, 5 legepladser, flotte faciliteter, minigolf, kiosk, bistro corner og måske Fyns flotteste havudsigt er First Camp Skovlund det oplagte valg som sæsonplads for hele familien.

Vores ønske er et skabe en oase, der kan danne de skønneste rammer for dit ophold – hvad enten du medbringer dine børn, din kæreste eller dine kammerater. Hos os finder du alle de moderne bekvemmeligheder, der hører sig en campingplads til.

Med en sæsonplads hos os, kan du samtidig nyde godt af:

 • Gælder for op til 6 personer i samme vogn
 • Fri adgang til udendørs pool
 • Fri adgang til Bogense Svømmehal og badeland
 • Gratis brusebad
 • Fri afbenyttelse af servicebygninger incl. Varmt vand, ovne, kogeplader m.m.
 • Gratis aktivitetsprogram inkl. Yessis børneklub til både store og små campister
 • Arrangementer forbeholdt sæsongæster – deriblandt:
 • Fester forbeholdt sæsongæster
 • Grisefester
 • Banko-arrangementer
 • Fællesspisninger og meget mere.

Gratis rabathæfte med gode tilbud og rabatter. Deriblandt:

 • Giv 10% rabat på camping til dine venner.
 • Forkæl dine børn, børnebørn, børnenes venner, vennernes børn eller dig selv med gratis is.
 • Få 50% rabat på en overnatning ved alle First Camp destinationer i Danmark.
 • Spil en gratis omgang minigolf eller to.

Ovenstående er blot et lille indblik i, hvad du som sæsongæst kan se frem tid. Har vi fanget din interesse – men er du ikke helt overbevist? Du er meget velkommen til at ringe til os, eller måske komme forbi campingpladsen, kigge på faciliteterne og få svar på nogle af dine spørgsmål. Yderligere kan du også skrive dig op på vores gratis interesseliste – hvorefter vi kontakter dig, hvis vi får en ledig plads.

Bemærk venligst at åbningstider til pools, badelande, svømmehal kan variere. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer og justeringer alt afhængig af udbud, efterspørgsel, årstid, vind og vejr. Ønsker du at medbringe hund, koster dette et lille ekstra tillæg.

Se dato og pris, samt hvordan du booker via knapperne herunder: