Campinghytter

Der er bare noget helt særligt ved at holde en ferie på en campingplads. Glade mennesker, børn der leger og voksne, der hygger sig med hinanden. Og heldigvis behøver du ikke have hverken campingvogn eller telt for at nyde denne fantastiske ferieform. På First Camp Skovlund – Lillebælt kan du tage på en dejlig hytteferie i lige præcis den hytte, der passer din smag og dit budget.

 

Vi har hele seks forskellige typer af hytter, der i både placering og indretning varierer, så der er noget til enhver smag. Vores nyeste hytter er de flotte og moderne hytter.

 

Hos First Camp Skovlund – Lillebælt bestemmer du helt selv, om din hytte ferie skal tilbringes i det rolige hjørne med træer og buske, eller om du hellere vil bo på den åbne plads, med den flotteste udsigt over havet. Alle vores hytter ligger nemlig skønt placeret på campingpladsen og mange af dem ligger kun et stenkast fra legepladserne, vandlandet og receptionen.

 

Pool/Badeland
Vores priser inkluderer fri adgang til pool/badeland. Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at åbningstiderne kan variere.