Enåbadet sportlov
Sportlov på Moraparken - Dalarna
Sportlov på Ånnaboda - Örebro

Sport

Sporteventyr

MTB i topklasse

I området omkring First Camp Klim Strand – Nordvestkysten findes nogle af Danmarks bedste ruter til MTB både hvad angår afmærkningen, men også sværhedsgrader.

Kollerup Plantage
I umiddelbar nærhed af campingpladsen ligger Kollerup Plantage, hvor der er 6,2 km. afmærkede spor. Nærmeste start på denne rute ligger 6 km. fra campingpladsen ved Kollerup Strandvej 103, 9690 Fjerritslev

Ruten beskrives som forholdsvis nem og uden rigtig svære passager. Til gengæld er den hurtig. Banen er velegnet til mountainbikere på alle niveauer.

Se ruten i PDF HER

Svinkløv Klitplantage
Svinkløv Klitplantage ligger 14 km. fra campingpladsen og har en af Danmarks bedste ruter og er med i Naturstyrelsens 10 spir. Ønsker man at køre til plantagen så findes der ikke mindre en 12 parkeringspladser i og omkring plantagen, hvorfra man nemt har adgang til ruten.

Svinkløv-ruten er 21 kilometer singletrack, hvor enhver vil blive testet af den til tider svære tekniske bane. 

For de mindre rutinerede kan man vælge den lidt afkortede hvide bane, hvor kilomterantallet ligger på små 17.

Se ruten i PDF HER

Kollerup/Svinkløv
Begge ruter er sammenkoblet, hvis man har mod på den helt store tur på 35 km. 


Ride- og trækketure

Luksusrideferie holder til tæt på First Camp Klim Strand – Nordvestkysten, hvor man kan opleve de fine heste, som Luksusrideferie tilbyder.

Rikke og Jesper er ejerne af Luksusrideferie, de stiller deres heste og ekspertise til rådighed for gæsterne og vi håber, at I alle sammen vil støtte op omkring aktiviteterne.

Det er meget gode og velredne tøltere som der tilbydes rideture på, så alle udridningsturene er kun for ryttere og man skal være minimum 12 år og have erfaring med at ride i terræn.

2 timers turen er for mere øvede og foregår i tølt og skridt. Der rides fra Haw kiosken på Thorupstrand og hen til Bulbjerg.

Hvis man ønsker en trækketur, så kan man leje en hest i en halv eller hel time og selv trække sit barn rundt i klitterne og på stranden.

Mødested for er for enden af Klim strandvej ved holdepladsen lige før klitterne. Vejen ligger parallelt med First Camp Klim Strand – Nordvestkysten og man kan gå derover ved at gå ned igennem pladsen til stranden og gå 100 meter hen til venstre ved første opgang og 50 meter hen hvor vi står med hestene på holdepladsen.

Luksusrideferie har hjelme men tag gerne din egen med evt cykelhjelm.

Udridning skal bookes på forhånd og direkte hos Luksusrideferie på telefon + 45 30 24 59 98