alt
alt
Yessi och personal
Solvik - Kungshamn

Job hos os

First Camp er Skandinaviens største campingkæde med 70 destinationer i Sverige, Norge og Danmark. Vores arbejdspladser passer både til dem, der ønsker at gøre karriere i branchen, og dem, der ønsker verdens sjoveste sommerjob. Hos os finder du job inden for alt fra reception, vicevært, bistro eller hvorfor ikke blive en af ​​vores nye ledere eller en del af vores økonomiteam? Her er noget for enhver, der ønsker at sprede campingglæde! 🌟

Se ledige stillinger

Er du serviceorienteret, engageret og kan lide at arbejde med mennesker? Vi vokser hele tiden og leder altid efter nye stjerner til at slutte sig til vores familie. Tag et kig på vores ledige stillinger og send din ansøgning i dag.

jobba hos oss - personal

Kolleger har ordet

Hvordan er det egentlig at arbejde på First Camp? Her møder du nogle af vores fantastiske kollegaer, som deler deres tanker og erfaringer. Lad dig inspirere og bliv en del af First Camp-familien!

Vores værdier

Vi arbejder dagligt i First Camp-familien med vores værdier: We CareWe Have FunWe Simplify og We Deliver Results. Vi kan lide vores gæster og hinanden som kolleger, og miljøet omkring os. Vi har det sjovt med hinanden og er gæstfrie, vi hygger os for camping er jo hyggeligt(!). Vi hjælper hinanden som kolleger, og forsøger i alt hvad vi foretager os at gøre det nemmere for vores gæster, store og små, nye campinggæster og rutinerede campingentusiaster. Og vi leverer resultater, hvis gæsterne ikke er tilfredse er vi ikke tilfredse, og vi giver den altid lige en tand til for at komme fremad.

Lær os at kende på First Camp ved at se videoen nedenfor:

Spørgsmål og svar