Ansøgningen er åben!

Nu kan du søge Danmarks hyggeligste sommerjob!

Job hos os

First Camp er Skandinaviens største campingkæde med over 55 destinationer. Vi er nået hertil ved at sætte gæsternes oplevelser højest. Vi arbejder med service, og det er vores privilegium at være med til at skabe vores gæsters ferieminder.

Moments of happiness for the many people er det vi arbejder på hver dag, og vi vil gerne have, at vores gæster er fornøjede, og det vil vi også gerne have, at vores medarbejdere er. For at dette skal blive en realitet, skal alle dem, som arbejder på First Camp, være uprætentiøse og positive. Gæsternes oplevelser kommer altid først, for de har valgt at tilbringe deres dyrebare feriedage hos lige netop os.

Vores værdier

Vi arbejder dagligt i First Camp-familien med vores værdier: We CareWe Have FunWe Simplify og We Deliver Results. Vi kan lide vores gæster og hinanden som kolleger, og miljøet omkring os. Vi har det sjovt med hinanden og er gæstfrie, vi hygger os for camping er jo hyggeligt(!). Vi hjælper hinanden som kolleger, og forsøger i alt hvad vi foretager os at gøre det nemmere for vores gæster, store og små, nye campinggæster og rutinerede campingentusiaster. Og vi leverer resultater, hvis gæsterne ikke er tilfredse er vi ikke tilfredse, og vi giver den altid lige en tand til for at komme fremad.

En voksende campingkæde

Vores campingkæde vokser konstant med nye campingpladser, og medarbejdere til First Camp-familien. Vi er en seriøs arbejdsgiver med øje for både overenskomster og arbejdsmiljøforhold. Vores arbejdspladser passer både til dem, der ønsker at gøre karriere i branchen, eller dem, der ønsker verdens sjoveste sommerjob. Mange unge får deres første rigtige job hos os, og det er et ansvar, vi sætter pris på. Når mange vælger at blive i årenes løb og vokse med os, gør os meget stolte. Uanset om du søger job i reception, vicevært eller rengøring på en destination, ønsker at blive en af ​​vores nye ledere eller en del af vores økonomiteam - så kan du finde dit næste job hos os!

Lær os at kende på First Camp ved at se videoen nedenfor: