Leos Lekland Arcus Luleå

Naturama

Er du til at opleve dyrene helt tæt på og høre autentiske fortællinger om havets kæmper, polarræven eller et helt tredje fantastisk dyr, så tag på besøg hos Naturama i Svendborg. De har opbygget et naturteater i tre etager, så du oplever dyrene ud fra deres perspektiv. Du kommer ned i dybet, under havets overflade til hvaler, sæler og hvalrosser. Du oplever elge, moskusokser og kronhjorte iscenesat med skiftende lyd, lys og film og til sidst kan du opleve det hele fra fuglenes perspektiv, hvor du ser ned på land og endnu dybere ned under havets overflade.

I 2019 finder du også en særudstilling om Dinosaur og hvordan dinosaurfamilierne så ud for 70 mio. år siden. SE MERE HER

Kontakt

Adresse:
Dronningemaen 30
5700 Svendborg

Web: naturama.dk

E-mail: post@naturama.dk

Telefon: +45 62 21 06 50


Leos Lekland Arcus Luleå

Leos legeland

LEOS LEGELAND ODENSE – Leg, sjov og eventyr

Leos Legeland er Nordens største og mest besøgte legelandskæde. Der er noget for alle aldre. De mindste kan tage i babyområdet med blandt andet klodser og andet sjovt i miniature.
De lidt større børn kan tage en svømmetur i boldhavet, eller skyde med boldkanonerne.

Der er et hav af rutsjebaner, prøv f.eks. konkurrencerutsjebanerne, en række rutsjebaner på stribe og se hvem der glider først igennem røret eller kravl op i slangens tårn og tag en svimlende rejse ned af slangerutsjebanen.

Mens børnene leger, kan forældrene slappe af i sofaerne og logge sig på deres gratis wifi eller låne et af de mange magasiner.

De voksne kan selvfølgelig også tage med børnene på eventyr. Alle legekonstruktionerne er bygget, så de voksne også kan komme med.LÆS MERE OM LEOS LEGELAND HER

Kontakt

Leos Legeland Odense
Petersmindevej 1 E
5000 Odense C

Web: www.leoslegeland.dk

E-mail: odense@leoslegeland.dk

Telefon: +45 97 12 12 94


Bowling

I Otterup by – ikke langt fra pladsen – finder du Otterup Bowling- og Idrætscenter.

Du kan her spille på en af de 8 bowlingbaner og give din familie kamp til stregen. Eller måske vil du hellere prøve en af de mange spillemaskiner i arkaden?

Banereservation kan være nødvendig. Se mere på: http://www.otterupbowlingcenter.dk.