Grenen

Grenen Strand – Skagen

Fyrvej 16, 9990 Skagen

First Camp Grenen Strand - Skagen

Velkommen till First Camp Grenen Strand – Skagen! Vores campingplads oser af hygge og udstråler god atmosfære. Placeringen er også unik, da campingpladsen ligger lige ved skøn badestrand, som den eneste i Skagen-området. Når du besøger First Camp Grenen Strand, camperer du mere eller mindre i Skagen, Nordjyllands solskinsperle. Nordjylland er kendt for at have næsten 20% flere solskinstimer end resten af ​​landet, og campingpladsen nær Skagen er ingen undtagelse. Generelt fortæller vores gæster os, at der bare er mere lys og sol på pladsen. Det er virkelig noget, der kan oplade batterierne og humøret.

 

Med en campingferie på First Camp Grenen Strand giver du dig selv og din familie en ferie med en masse muligheder. Her er plads til alle, og der er aktiviteter for enhver smag. Campingpladsen i Nordjylland har en masse at byde på, og der er attraktioner og aktiviteter til alle aldre.

 

Ønsker man en dejlig ferie med børnenene byder campingpladsen i Nordjylland på nogle dejlige og nyrenoverede legepladser, som børnene vil kunne bruge en masse sjove timer på. Derudover findes der i området også en masse aktiviteter for børn i alle aldre i sommerperioden.

 

Er man mere til afslapning og ren nydelse er dette også en mulighed. Når man camperer er man fri. Det er muligt at tilrettelægge jeres dag, ligesom I ønsker. Med en campingferie hos os, siger I samtidig ja til camping Skagen og Nordjylland. Når I opholder jer på First Camp Grenen Strand har I alle muligheder lige udenfor døren – drejer I til højre står I på toppen af Danmark, og drejer I til venstre vælter det frem med en masse dejlige shoppingmuligheder, museumsbesøg, restauranter og hyggelige cafeer.

 


Vi tilbyder

Husdyr tilladt

Aktiviteter

Fodboldbane
Hoppepude
Legeplads
Strand

Praktisk info

Her finder du mere praktisk information, der kan være nyttig at vide om vores destination. Hvad angår WIFI, hvor er tømningsstationen eller nærmeste hjertestarter? Her kan du også finde vores generelle trivselsregler, som gælder for alle campinggæster, så opholdet bliver så godt som muligt!

 

Wifi
Wifi er ikke tilgængeligt på området.

 

Tømningsstation
Kemitoilet findes i servicebygning 3.


Åbningstider

20. juni10. august
mandagsøndag08:0020:00