First Camp Grenen Strand - Skagen

Nyd en dejlig campingferie i Skagen, Danmark. At campere er en dejlig og fri måde at holde ferie på. Camping i Skagen er for alle. At campere i Danmark har ændre sig gennem årene, og mange campingpladser er ikke, som før i tiden. Campingpladserne i Danmark har fulgt med udviklingen og med tiden. Hos First Camp har vi tænkt på, at der skal være underholdning til børnene og dejlig afslapning og mulighed for afkobling for de voksne. Hos os kan du nyde det dejlige danske sommervejr, vores skønne faciliteter på vores forskellige campingpladser, hvad enten du er til det mere luksuriøse eller blot til naturen som den er. Vi kan imødekomme dine ønsker, og med en campingferie i Danmark, går du ikke glip af noget. Vores gæster er meget tilfredse med vores campingpladser, og vi gør meget ud af, at forny vores faciliteter, som de hele tiden fremstår lækre og indbydende. Vi tilbyder, hos First Camp, camping for enhver smag.

 

Campingpladsen byder også på rig mulighed for, at få nye venner og bekendtskaber, sludre over “hækken” og udveksle gode historier. Det er kun jer selv, der sætter grænsen for ferieopholdet i Nordjylland.

 

Vi glæder os til at tage imod jer og gøre jeres ophold til en dejlig og bekymringsfri oplevelse. Vi vil gøre jeres camping i Skagen til et ferieophold, som I med glæde vil vende tilbage til. Ta’ familien, vennerne, konen, kæresten m.m. under armen og nyd en dejlig campingferie på First Camp Grenen Strand, campingpladsen i Nordjylland!

Campingpladser

Campingplads med el – Max 4-10m

På Grenen Strand er der flere forskellige campingpladser afhængigt af størrelsen på dit køretøj. Disse pladser har adgang til elektricitet. Vælg din specifikke plads fra kortet, når du booker online.

Strandplads med el og afløb – Max 6-8,5m

Disse pladser er perfekte for dig, der ønsker at bo på første række med tæt på strand og bad. Pladserne har adgang til elektricitet og afløb. Vælg din specifikke plads fra kortet, når du booker online.


Sæsonplads

Hvis du skal campere i Skagen i Nordjylland, er First Camp Grenen Strand stedet. Vores campingplads oser af hygge og udstråler god atmosfære. Placeringen er også unik, da campingpladsen ligger lige ved skøn badestrand, som den eneste i Skagen området. Når du besøger First Camp Grenen Strand, camperer du mere eller mindre i Skagen, Nordjyllands solskinsperle. Nordjylland er kendt for at have næsten 20% flere solskinstimer end resten af ​​landet, og campingpladsen nær Skagen er ingen undtagelse. Generelt fortæller vores gæster os, at der bare er mere lys og sol på pladsen. Det er virkelig noget, der kan oplade batterierne og humøret.

Med en sæsonplads hos os, kan du samtidig nyde godt af:

  • Gælder for op til 6 personer i samme husstand
  • Gratis rabathæfte med gode tilbud og rabatter. Deriblandt:
  • Få 50% rabat på en overnatning ved alle First Camp destinationer i Danmark.
  • Spil en gratis omgang minigolf eller to.
  • Giv 10% rabat på camping til dine venner.
  • Forkæl dine børn, børnebørn, børnenes venner, vennernes børn eller dig selv med gratis is.
  • Gratis brusebad
  • Fri afbenyttelse af servicebygninger incl. Varmt vand, ovne, kogeplader m.m.

Ovenstående er blot et lille indblik i, hvad du som sæsongæst kan se frem tid. Har vi fanget din interesse – men er du ikke helt overbevist? Du er meget velkommen til at ringe til os, eller måske komme forbi campingpladsen, kigge på faciliteterne og få svar på nogle af dine spørgsmål.

Bemærk venligst at åbningstider til pools, badelande, svømmehal kan variere. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer og justeringer alt afhængig af udbud, efterspørgsel, årstid, vind og vejr. Ønsker du at medbringe hund, koster dette et lille ekstra tillæg.

Priser og perioder

Alle priser er angivet i DKK.

Udgifter til el

Prisen for sæsonaftalen er ekskl. elektricitet. Samtidig udleveres der de fleste steder en elmåler, hvorfra eventuelle ekstra elomkostningerne aflæses, efter lejeperiodens afslutning. Elomkostninger skal betales af gæsten senest ved udtjekningen. På enkelte pladser er der installeret bimålere, så ekstra elmåler ikke er nødvendig. Der betales stadig efter aktuelt forbrug.

Sæsonplads (Sommersæson)

KategoriSommersæson 2024
22. marts – 20. oktober
Alle pladser18.995,-
Strømtilslutning / målerleje0,-
Hund350,-
Gæstekort700,-
Ekstra voksen1.000,-
Ekstra barn700,-
Vinterparkering1.495,-
Opbevaring af gulv995,-

Betaling: 1. rate på DKK 2.000,- betales ved bestilling. Det resterende beløb (2. rate) betales senest 30 dage før sæsonstart.

For- og efterårssæson

KategoriForårsplads 2024
22. marts – 23. juni
Efterårsplads 2024
11. august – 20. oktober
Alle pladser4.295,-3.295,-
Strømtilslutning / målerleje0,-0,-
Hund250,-250,-
Gæstekort500,-500,-
Ekstra voksen500,-500,-
Ekstra barn350,-350,-

Betaling: Første rate på 2.500 kr. betales ved bestilling. Det resterende beløb (anden rate)

Strømpakke

Strømpakken følger altid den specifikke booking. Eventuelt overskydende/ubrugte kWh kan IKKE overføres til nye bookinger. Kontakt os for yderligere information. Læs mere om vores strømpakker her.


Telt

Teltplads med og uden el

På First Camp Grenen Strand kan du også bo i telt, perfekt hvis du er på cykelferie eller blot foretrækker enkel overnatning. Vælg om du vil booke en teltplads med eller uden elektricitet.


Servicebygninger

På First Camp Grenen Strand kan vi tilbyde 2 servicebygninger, hvoraf den ene er på hele 320 m2. Vores servicebygninger er opdateret, så de passer til den måde mange af os ønsker at holde campingferie nu til dags.

Den ene bygning er fra 2016 , og omfatter familierum, børnerum, moderne køkkenfaciliteter og udekøkken. Vi har i vores familierum samlet bad og toilet – det er derfor muligt at tage hele familien med. Der er ingen grund til at stå på tæerne af hinanden, rummene er af en størrelse, så der er plads til alle. Vi har med vores servicebygning tænkt på, at der skal være plads til alle typer af mennesker og folk i alle aldre.

Vores anden servicebygning indeholder toilet- og badefaciliteter. Derudover er det også her du findes en rigtig hyggelig opholdsstue, hvor det er muligt med hygge over et spil kort eller tænde for TV’et og få fulgt med i de begivenheder som sker rundt om i verden. Den anden servicebygning på First Camp Grenen Strand er inddelt i 4 afdelinger, hvoraf 2 er med baderum og 2 med toiletter. Samtidig er det også i denne servicebygning, at man finder vores handicaptoilet.