Arcus - Luleå

Hjemmebagt og hjemligt

En forfriskende øl efter en dag med salte bade i Luleelven? Eller hvorfor ikke noget hjemmebagt fra vores populære sommercafé? Her finder du mad og drikke til alle anledninger. Fang solens sidste stråler på Restaurant Kajens store udeservering, eller se udover den naturskønne Gäddviksströmmen fra Kolarens Sommercafé.

 

Begge har fuldstændige rettigheder og et udbud som passer til den sultne, lækkersultne, lille eller store. Vi har også en servicebutik med alt hvad du behøver til de hyggelige “hjemmeaftener”. Velkommen hos os vid Luleelvens munding.

Kolarens Café

En landlig idyl ved naturskønne Niporna med udsigt over Gäddvikströmmen og Luleälven. Her serveres både hjemmebagt og lettere sommerretter, som salater og tærter. Der er både varme og kolde drikkevarer som øl og vin. På solrige dage kan du nyde den store udendørsservering med den fantastiske udsigt. Læs mere her!


Restaurant Kajen

Vores à la carte-restaurant med grill, pizza, klassiske retter og context ved Lule älv. Her kan du nyde solnedgangen fra udendørsserveringen på de varme sommeraftener.


Servicebutik

I vores butik finder du alt, hvad du har brug for til at få succes med camping! Til duften af nybagt brød finder du legetøj, grilltilbehør, picnicartikler, de nødvendige basisvarer og friske grøntsager samt slik og snacks til vellykkede ferieaftener.

Og det bedste af det hele - når man har fri, er hver dag en dag med nybagte boller og forfriskende is. Velkommen ind!