Arcus - Luleå
Arcus - Luleå

Camping Arcus - Luleå

På First Camp Arcus – Luleå kan du reservere overnatning i campingvogn, autocamper eller telt. Vi har flere servicebygninger på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig, der bor på campingområdet. Udtjekning skal ske senest kl. 12.00.

 

Campingpladsen er beliggende lige ved vandet, du kan selv vælge at bo med vandet lige foran pladsen eller at bo i det frodige skovområde. Måske vil du bo tæt på udendørsbadet og svømmebassinerne, tæt på hyttebyen eller receptionen? Her er plads til alle.

 

Når du reserverer overnatning på vores campingplads i Luleå, kan du, hvis du vil, vælge en specifik campingplads fra kortet. Så får du lige den plads, du ønsker! Tæt på servicebygning, receptionen eller i det stille hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du vil have din campingferie!

Campingplads

Det er frihed at kunne tage sit eget feriehus ed lige der, hvor man har lyst til at køre hen. First Camps campingpladser er meget populære feriemål, og det kan være en god idé at reservere din plads i god tid online for at få lige den, du ønsker.

Område A - Markisplads med el - Maks. 11m

Markiserpladserne på A-området har opstilling på asfalt og græs til markisen. Her kan du med udstyr op til 11 meter stille op. Pladserne ligger tæt på vores fine sandstrand, hyttebyen og saunaen. Her er også tæt på legepladsen, fodboldbanen og hoppepuderne. Området ligger ved servicebygning 1, og det er ca. 3 minutters gang til reception og butik. Bemærk venligst, at fortelte ikke er tilladt på disse steder, kun vægfrie markiser er tilladt. Vælg din plads fra kortet, når du reserverer.

Område B - Campingplads med el - Maks. 11m

Campingpladserne på B-området har plant græsunderlag, og her kan du med udstyr op til 11 meter stille op. 10 amp. Her er I tæt på Servicehus 2, og det er 3-5 minutters gang til reception, butik og legeplads. Mange steder har udsigt over floden. Vælg din plads fra kortet, når du reserverer.

Område C - Forteltplads med el - Maks. 11m

Campingpladserne på C-området har plant græs- eller asfaltsunderlag med græsareal ved siden af, og her kan du med udstyr op til 11 meter stille op. 10 amp. Her er I tæt på Servicehus 3, butik og reception, og det er 3 minutters gang til legepladsen. Bemærk venligst, at fortelte ikke er tilladt på disse steder, kun vægfrie markiser er tilladt.

Område D - Campingplads med el - Maks. 10m

Pladserne på D-området ligger på plant græsunderlag i skovmiljø tæt på Arcusbadet og badeområdet Niporna. Her kan du med udstyr op til 10 meter stille op. 10 amp. Hvis I vil have lidt ro og fred, er disse pladser perfekte. Servicebygning 4 og en lille legeplads ligger i nærheden, og det er 5-10 minutters gang til reception, butik og større legeplads.

Område E - Campingplads med el - Maks. 10m

Campingpladserne på E-området har plant græsunderlag og passer til dig med udstyr op til 10 meter. 10 amp. Her er I tæt på Servicehus 3, butik og reception, og det er 3 minutters gang til legepladsen.

Område E - Campingplads med el og VA - Maks. 15m

Campingpladserne ligger på plant græsunderlag smukt beliggende nær floden. Disse pladser er perfekte for dig med lidt større udstyr og passer op til 15 meter. Pladserne har 16 amp, vand og kloak. Her er I tæt på restauranten og servicehus 2, og det er 3-5 minutters gang til floden, legepladsen, receptionen og butikken.

Stranden - Campingplads med el - Maks. 13m

Store pladser for dig med udstyr op til 13 meter. Pladserne ligger smukt ved Luleälven og har en fantastisk udsigt over Luleå og kun et par skridt til stranden. Her er du tæt på servicebygning 2 og restauranten.

Floden - Campingplads med el & VA - Maks. 15m

Campingpladserne ved floden er vores største campingpladser og passer til dig med udstyr op til 15 meter. Pladserne har både vand og afløb. Disse pladser har opstilling på asfalt og græs til forteltet. De ligger smukt beliggende ved Luleå-floden med nærhed til Servicehus 2 og Arcusbadet. Det er ca. 5 minutters gang til reception, butik og større legeplads.


Autocamper

Camping med autocamper og ønsker at opdage den smukke nordiske kyst? På First Camp Arcus-Luleå er der campingpladser både på asfalt og med græsunderlag.

Område A - Forteltplads med el - Maks. 11m

Markiserpladserne på A-området har opstilling på asfalt og græs til markisen. Her kan du med udstyr op til 11 meter stille op. Pladserne ligger tæt på vores fine sandstrand, hyttebyen og saunaen. Her er også tæt til legepladsen, fodboldbanen og hoppepuderne. Området ligger ved servicehus 1, og det er cirka 3 minutters gang til receptionen og butikken. Bemærk venligst, at fortelte ikke er tilladt på disse steder, kun vægfrie markiser er tilladt. Vælg din plads fra kortet, når du booker.

Område C - Markisetomt med el - Maks. 11m

Campingpladserne på C-området har et fladt græs- eller asfaltunderlag med græsområde ved siden af, og her kan du med udstyr op til 11 meter stille op. 10 amp. Her er I tæt på servicehus 3, butikken og receptionen, og det er 3 minutters gang til legepladsen. Bemærk venligst, at fortelte ikke er tilladt på disse steder, kun vægfrie markiser er tilladt.

Floden - Campingplads med el & VA - Maks. 15m

Campingpladserne ved floden er vores største campingpladser og passer til dig med udstyr op til 15 meter. Pladserne har både vand og afløb. Disse pladser har opstilling på asfalt og græs til forteltet. De ligger smukt beliggende ved Luleå-floden med nærhed til Servicehus 2 og Arcusbadet. Det er cirka 5 minutters gang til receptionen, butikken og den større legeplads.


Telt

Velkommen til at slå dit telt op på den smukke Nordlandskyst! Vi har tre teltområder, men du kan naturligvis også vælge at slå dit telt op på en af vores almindelige campingpladser.

Teltplads uden strøm - 6 x 6 meter

Vi har tre teltområder. C-området på plateauet nær scenen, hvor der er fem pladser. På venstre side af vejen mod Kolarens café og ved Niporna i D-området. Gæsterne kan frit vælge undtagen de ti bookbare pladser. Alle teltpladser er uden strøm.


Sæsonplads

Vidste du, at vi har pladser til dig, der ønsker at have din campingvogn hos os hele sæsonen? Eller før. Eller efter. Du bestemmer helt enkelt selv, hvor længe du vil have sæsonen til at være. Nyd den smukke strand og midnatssolen om sommeren eller parkér campingvognen i et smukt vinterlandskab og nyd skiløb, nordlys og Nordlandskysten hele vintersæsonen.


Vi ser frem til at byde dig velkommen som sæsonboer, læs mere og tilmeld din interesse her!