poolbad

Velkommen til Arcusbadet

Arcusbadet har længe været en populær sommerdestination for badehungrende Lule-boere og feriegæster. Det opvarmede poolområde på campingpladsen er et populært og cool oplevelsesbassin med tre forskellige bassiner, rutsjebaner, bølgemaskine, børnebassin, legeredskaber, volleyballnet og spillerum. Familier med børn kan lide at bruge flere timer om dagen på at grine og lege her.

 

Arcusbadet er ikke inkluderet i overnatningsprisen, men som fastboende gæst har du selvfølgelig en ekstra favorabel pris, så lad os det vide, så hjælper vi dig. Eventyrbadet ligger kun få hundrede meter fra sommerhusbyen og campingområdet. Der er også en grill og en kiosk fyldt med slik, snacks, drikkevarer og selvfølgelig masser af is.

dollar icon white

Indgang Arcusbadet

Børn op til 16 år: 55 SEK
Voksen fra 16 år: 85 SEK
Familie (2 voksne, 2 børn) 240 SEK

Åbningstider Arcusbadet

21. juni - 11. august 2024
10.00 - 17.00

Et sikkert sted at bo for alle besøgende

Vi ønsker, at vores bad skal være et sikkert sted for alle besøgende. Derfor skal børn under 12 år og ikke-svømmere altid have en værge eller en anden voksen, der kan svømme med under opholdet på poolområdet. Husk at alle børn med ble skal have badeble på under deres besøg hos os. I tilfælde af uheld er vi nødsaget til at lukke badet, derfor er det obligatorisk for små børn at bruge badeble. Svømmebleer kan købes i Arcusbadets kiosk.

Vi forbeholder os retten til at lukke badet tidligere i dårligt vejr og ved torden samt til at lukke badet ved tekniske fejl eller årsager uden for vores kontrol uden kompensation til campinggæster.