Butik & bistro - First Camp Gå til indhold

Hele familiens feriefavorit ved Fyns bedste badestrand

Stort indendørs- og udendørs badeland

Skøn badestrand, lige uden for pladsen

Nyd en campingferie på Fyn med udendørs badeland!

Masser af aktiviteter for børn og unge

Stort udvalg af legepladser

Bistro

På First Camp Hasmark Strand har vi vores egen madservering. I vores bistro serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til herregårdsbøf eller wienerschnitzel, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler eller i solen i gårdspladsen. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingvognen.

I kan altid ringe på +45 64 82 62 06 eller maile på hasmark@firstcamp.dk, hvis I har spørgsmål eller forespørgsler. Vi gør opmærksom på, at bordreservationer til under 10 personer ikke er nødvendigt.

Butik

I vores butik finder du næsten alt hvad du behøver for at få succes med camping! Til duften af friskbagt brød finder du legetøj, grilltilbehør, picnictilbehør, de nødvendige basisting og et udvalg friske grøntsager (kun i højsæsonen) samt slik og snacks til vellykkede ferieaftener.

Og bedst af det hele – når du har fri, er hver dag en kaffedag med friskbagte boller og kølende is. Velkommen ind!

Butikkens åbningstider følger receptionen.

Bookingen for 2023 er åben! 🎉

Endelig kan du sikre dig næste års campinglykke på netop din favoritdestination, eller vælg og vrag mellem over 55 destinationer i Danmark og Sverige. Book online og få 100 kr. i rabat. 2023 – her kommer vi!

Info

Aktiviteter - på First Camp

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse. Her finder du over 55 campingpladser og feriebyer fyldt med aktiviteter, en børneklub og en afslappende service. På steder, der er blandt de smukkeste i Sverige og Danmark. Begynd at nyde din rejse i dag, book med Flex nu.

Henter kortet...

Henter