Tusindvis af timer med aktiviteter og sjov

Frihed, grillaftener, naturoplevelser, gode venner, grin, højtider, ja camping er alt det der og lidt mere… På 39 udvalgte destinationer kan du i sommerens bedste ferieuger deltage i et saftigt aktivitetsprogram. 

Hør her! Hundredvis træningspas skal gennemføres, over 1000 aftener med underholdning venter og over 2800 muligheder for at møde Yessi. Denne sommer byder på en ordentlig aktivitetsbonanza uden lige! For alle fortjener ganske enkelt en sommer fyldt med grin, nye minder og eventyr uanset om man besøger os en eller flere nætter. Alle aktiviteter er selvfølgelig helt gratis at deltage i for vores gæster. Vi ønsker, at alle skal være med!

På programmet finder du gnistrende underholdning i form af nervepirrende quizzer og fantastisk show, sjove og lærerige børneklubaktiviteter sammen med lykkedyret Yessi og træningen gør comeback med endnu flere styrkende træningsformer. Klik dig videre og læs mere om vores aktiviteter nedenfor!

Sikre dig dine lykkelige sommerminder allerede i dag! Book en campinghytte, teltplads eller campingplads med Flex – og få pengene tilbage hvis du ombestemmer dig!

Aktivitetsprogram uge 27-32

Årets aktivitetsprogram byder på 30 sjove aktiviteter fem dage om ugen for både store og små campister. Yessi sniger sig ud af skoven og dukker op på ikke mindre end 19 af disse for at lave sjov med børnene. Tiderne på div. aktiviteter kan variere en smule fra destination til destination - orientér dig venligst herom i receptionen, så du ikke misser nogle af vores herlige aktiviteter!

Tirsdag

 • 10:00 - 10:45 Yoga for voksne
 • 11:00 - 11:15 Yessi siger hej!
 • 11:30 - 12:30 Venneklubben
 • 13:30 - 14:45 Ansigtsmaling
 • 15:00 - 16:15 Skattejagt
 • 16:30 - 17:00 Fodbold
Aktivitet träning

Onsdag

 • 14:00 - 15:15 Ballonfigurer
 • 15:30 - 16:00 Yessis sangtime for de helt små
 • 16:15 - 17:00 First Camp-løbet
 • 17:45 Yessi siger hej!
 • 18:00 - 18:20 Danseshow med Yessis Crew
 • 20:00 QUIZ-show

Torsdag

 • 10:00 - 10:45 Cirkeltræning for voksne
 • 11:00 - 11:15 Yessi siger hej!
 • 11:30 - 12:30 Puslehygge
 • 13:30 - 14:45 Ansigtsmaling
 • 15:00 - 16:15 Skattejagt
 • 16:30 - 17:00 Diskotek

Fredag

 • 14:00 - 15:15 Ballonfigurer
 • 15:30 - 16:00 Yessi fejrer
 • 16:15 - 17:00 Egern-karneval!
 • 17:45 Yessi siger hej!
 • 18:00 - 18:20 Danseshow med Yessis Crew
 • 20:00 - HITS-show!

Lørdag

 • 14:00 - 15:15 Yessi fylder år!
 • 15:30 - 16:00 Zumzums bedste forhindringsbane!
 • 16:15 - 17:00 Genanvenderne
 • 17:45 Yessi siger hej!
 • 18:00 - 18:20 Danseshow med Yessis Crew
 • 20:00 ROCK-Show

Mere om aktiviteterne:

Cirkeltræning for voksne - En skøn træningssession, hvor du får trænet både styrke og kondition. Kom alene, eller tag en ven med, så I kan træne sammen. Vores dygtige trænere presser og motiverer dig til en hård og sjov træningssession i ferien. Du bestemmer selv niveauet for din træning.

Yoga for voksne - Start din dag med at trække vejret! Der kræves ingen forkundskaber. Sessionen slutter med lidt tid til afslapning.

Venneklubben - Ved I hvad? Yessi er magisk. Hjertet i hendes pande er ikke bare fint, det spreder også kærlighed og varme til alle, som behøver det. Nogle gange føler man sig måske ked af det, man var måske ikke med til at lege, eller måske føler man sig bange og ensom af en eller anden grund. I Yessis venneklub kan ALLE være med! I Yessis verden er ALLE mennesker og egern lige meget værd – nøjagtigt som det skal være.

Ansigtsmaling - "Det bedste, vi har, er vores fantasi", siger Yessi altid. Du kan forvandle dig til en sej tiger, der løber hurtigere end lynet, med sjov ansigtsmaling, en smuk sommerfugl, der dufter til blomsterne eller hvorfor ikke blive verdens bedste Yessi for en dag, så du kan være lige så drillende og dejlig, som hun er! Det er kun fantasien, der sætter grænser, og i Yessis verden er alt muligt.

Skattejagt - Yessi er jo som I ved et egern, og egern er rigtig gode til at gemme ting. Børn er derimod supergode til at lede efter ting, og derfor har Yessi lavet en spændende skattejagt for alle børn, som de kan begive sig ud på. Vi går på jagt og leder efter ledetråde, som hun har gemt til dem i naturen. Hver ledetråd indeholder en snedig og sjov udfordring, som børnene skal løse sammen for at kunne gå videre til den næste ledetråd. En sjov aktivitet med en masse spænding og engagement. Og selvfølgelig - en skat!

Quiz - Det er quiz-tid! Vores kunstnere synger sange og der er udfordrende quizzer. Kan du og dit hold samle flest point og score aftenens gevinst?!

Fodbold - Det er på tide at spille lidt fodbold! Alle kan være med, og de som ikke spiller, kan heppe

Ballonfigurer - Alle bliver glade for en ballon! Derfor har Yessi bestemt, at campingpladsen skal fyldes med balloner. Men ikke hvilke som helst balloner – ballonfigurer. Hvor glad bliver man ikke for en smuk blomst, en lille hund eller hvorfor ikke et Yessi-hjerte? Kom og få 100 % ballonglæde!

Yessis sangtime for de helt små - Tilpasset børn fra 0-5 år. Vi synger og leger nogle af de mest kendte børnesange. En hyggestund sammen med de mindste børn.

First Camp-løbet - DHL Stafet, Copenhagen Marathon og alle andre løb må af banen, for her kommer First Camp-løbet! En bane til de voksne og en til børnene, så de kan løbe rundt i vores smukke natur. Vi varmer ordentligt op inden med både dans og strækøvelser, og derefter er det bare at komme afsted! Man får selvfølgelig en sej medalje, når man er i mål!

Danseshow med Yessis crew - Vi danser, ryster vores lodne hale og har det rigtigt sjovt i dette livlige danseshow, hvor alle kan være med og danse! Favoritter som ”Camping med os” er selvfølgelig med, blandet med børnenes allerbedste partysange. Så går vi i gang!

Puslehygge - Vi maler, leger med perler, pusler og viser vores bedste kunstnerkundskaber. Hver uge har Yessi desuden et nyt sjovt tema, som vi sammen er kreative omkring.

Diskotek - Danse, pause! Eller snarere danse, danse! Kan du danse som Yessi eller rokke med den lange, lodne hale? Det er meget sandsynligt, at du i al fald kan shuffle og vise alle dine rigtig sjove dansetrin! Det bliver et herligt diskotek med sjove danselege og skønne moves hver fredag for at komme rigtigt i weekendstemning!

Hits-show - Hits-mania! Vi har samlet en masse ørehængere, som du kan synge med på. Ganske enkelt nok til en hel aften!

Yessi fejrer - Kender du nogen, der snart har fødselsdag? Book din helt egen fest med Yessi og hendes venner, hvor de besøger dig i sommerhuset/campingvognen/teltet! Yessi-fejringer bookes i receptionen. Højst to bookinger af Yessi pr. ophold. Pris: 100 kr, der doneres til velgørende formål efter sæsonens afslutning! 

Egern-karneval! - Du ved det måske ikke, men det er en flere hundrede år gammel tradition, hvor alle egern samles i træerne en gang om ugen til et rigtigt egern-karneval! De danser fra træ til træ, pynter sig med sjove hatte de har lavet af agern og vinker til alle ræve, rådyr og de andre dyr nede på jorden. Vores egern-karneval er nede på jorden, men vi skaber den samme magiske stemning, som vi spreder gennem vores egern-karnevalstog, hvor Yessi leder os gennem campingpladsen! Kom og vær med, både gamle og unge!

Yessi fylder år! - Hurra, hurra, hurra, hurra!!! I ved vel, at egern fylder år hver uge? Sådan har det altid været. Og Yessi ELSKER at fylde år. Det bliver en fest med alt hvad der hører til og selvfølgelig masser af overraskelser! Om du er inviteret? ALLE er inviteret til Yessis fest. Velkommen!

Zumzums bedste forhindringsbane! - Yessis bedste ven Zumzum er en humlebi, der er super hurtig! Vi hjælper hinanden med at bygge en kreativ, udfordrende og sjov forhindringsbane, og så ser vi, hvor hurtigt vi kan komme igennem banen!

Genanvenderne - Yessi siger altid, at når du genanvender, vinder du igen og igen og igen og igen og.. Og det er helt rigtigt! Alle har gavn af at genanvende! Det er lige netop det, du skal gøre i denne sjove aktivitet, hvor vi genanvender næsten alt! Måske har du en gammel tom æggekarton i campingvognen, eller et par gamle sko, som du har skabt masser af vidunderlige minder sammen med, men som er ved at falde fra hinanden? Tag dem med og så pusler vi og laver fantastiske genanvendelser. Vi har selvfølgelig også masser af spændende materiale på stedet, som Yessi har samlet til alle genanvenderne!

Rockshow - AC/DC, Bryan Adams, Elvis Presley eller Tina Turner – hvem er din yndlingsrockstjerne? Head banging og spontane luftguitarsoloer er velkomne.  Vores kunstnere giver dig en aften med de bedste rocksange!

Prisen er altid inklusiv:

• Fri adgang til pool/badeland i hele opholdsperioden*
• Strømforbrug og el tilslutning**
• Gratis varmt vand og bad i servicebygninger
• Gratis brug af ovne, kogeplader og mikroovne i servicebygninger
• Aktivitetsprogram fra tirsdag til lørdag ***

* Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at poolens åbningstider kan variere afhængigt af destinationen du besøger. Gæster på Lakolk Strand – Rømø har ikke adgang til badeland eller pool.
** Gælder ikke Klim Strand og Råbjerg Mile.
*** Gælder alle danske destinationer, undtagen Lakolk Strand, Tempelkrogen og Aarhus mellem uge 27-32