löttorp öland strand

Löttorp – Öland

Kesnäs Fiskarvägen 1, 387 73 Löttorp

Semester på vackra Öland

First Camp Löttorp – Öland er en rigtig campingidyl på den nordlige del af Öland, som både passer til børnefamilien, autocamperparret og gruppen af kammerater. Her kan du nyde Ölands smukke natur og fred. Campingpladsen ligger nemlig kun et stenkast fra den smukke sandstrand, med naturen som nabo. Her er alle velkomne uanset om du vil bo i campingvogn, autocamper, telt eller hytte. Firbenede venner er også velkomne her! ? På campingområdet er der flere bekvemmeligheder, så som butik, bistro og en legeplads for de små.

 

Her kommer du aldrig til at kede dig, det er helt sikkert. På campingpladsen er der sjove aktiviteter, så som eventyrgolf, børneklub og padelbane. Om sommeren kan du desuden starte dagen med en omgang træning sammen med andre, for derefter at afslutte dagen med sommerunderholdning med sang og dans.

 

For dig som elsker kultur og historie er der masser af seværdigheder at opdage på Öland. Tag bilen og besøg Borgholm slot, Byrums backar eller det fantastiske naturreservat Trollskogen. Vi vil også give et tip om den smukke cykelvej Norra Blomsterrundan, som snor sig rundt på den nordlige del af Öland. Pak madpakke, på med cykelhjelmen og nyd det smukke landskab og frodige miljø.


Vi tilbyder

Husdyr tilladt
Morgenmadspose

Aktiviteter

Børneklub
Cykelleje
Cykelveje
Eventyrgolf
Gokarts
Hoppepude
Legeplads
Strand
Træningsprogram
Underholdning
Vandrestier

Praktisk info

Affald
På First Camp arbejder vi aktivt for et bedre miljø og håber, at du som gæst også gør dette. På vores affaldsstationer sorterer vi blandt andet plast, aluminium, glas, pap og aviser. Vejledninger findes ved hver station.

 

Aldersgrænse
Mellem 22-25/6 2023 skal alle i selskabet være fyldt 25 år for at kunne booke og bo hos os. Ud over denne uge skal alle gæster være fyldt 18 år eller ledsaget af en værge. Gyldig legitimation skal fremvises efter anmodning.

 

Bomme
Åbn bommen med det adgangskort, du modtager ved check-in.

 

Busforbindelser
5 minutters gang til lokalbussen med gode forbindelser til centrum. Spørg i receptionen for mere info eller brug tabussen.nu. 15 minutters gang til busholdepladsen med forbindelser til Borgholm, mere info på klt.se.

 

Butik
Butikken er åben i forårs- og sommersæsonen. Den fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen.

 

Green Key
Destinationen er miljømærket med Green Key.
Læs mere om arbejdet her.

 

Hjertestarter
Hjertestarter findes i receptionen.

 

Servicekort
Servicekort udleveres til gæster ved check-in og bruges til brusere i servicehusene, bruserne er gratis.

 

Tømme station
Findes i begge servicehuse.

 

WIFI
WIFI er tilgængelig i nærheden af ​​receptionen.

 

Åbningstider
First Camp Löttorp – Öland er åben i forårs- og sommersæsonen.


Åbningstider

22. marts8. maj
mandagsøndag08:0017:00

Nær ved Löttorp - Öland

Ud på tur? Her er forskellige tips til oplevelser i nærområdet.