naturskog
Hökensås vandringsled

Natur i al slags vejr

Smukke vandrestier, magisk mos eller himmelsk badning. Hvad vil du opleve i naturen i dag? I nærheden findes perfekte omgivelser for herlige naturoplevelser, blandt løvtræer og vidtstrakte panoramaer. Her er nogle guldkorn til eventyr i det fri.

Vandring & Løbning

Området omkring Ekerum inbyder til fine strøg for både vandring og løbning. Gå langs med strandpromenaden som går hele vejen til Stora Rör eller udforsk naturreservatet Halltorpshage som ligger ved siden af campingpladsen. Halltorpshage er desuden Sveriges ældste naturreservat, bare det er et besøg værd! Opdag også:

Rönnerum – Abbantorp

Rönnerum-Abbantorp ligger i hjertet af mittlandsskogen og består af forskellige ædelløvskove, afgræssede tørveskær, kalkfugtenge og vådmarker. I området ligger Rönnerums fornby, et af Ölands mest fascinerende jernaldermiljøer.

Læs mere

Karum

Karum er et unikt dyrkningslandskab med spor fra mange forskellige tidsperioder fra den ældre jernalder og fremad. På Karums alvar ligger også den berømte og velbesøgte skibssætning Noaks ark.

Læs mere

Eketorpsstien

Eketorpsstien er en 1,6 km lang vandresti på alvaret vest for Eketorps borg, den sydligste af Ölands bondeborge. Læs mere og se kort

Flere vandrestier og naturreservater

Öland har masser af fine vandrestier og naturreservater at opleve. Her finder du flere tips til dagsudflugter til naturreservater på vores smukke ø! Læs mere