Yessi musikvideo
alt
alt
alt

Priser hos First Camp

Hos First Camp tilbyder vi dynamiske priser, nøjagtigt so du kender det fra rejsebureauer og flyselskaber. Du slipper for at lede efter prisen i lange prislister, og kan i stedet få vist din pris direkte i vores online booking.

Følg disse enkle trin for at finde din pris:

  1. Vælg din destination
  2. Vælg dato for ankomst og afrejse
  3. Angiv antal personer
  4. Angiv ønsket opholdsform
  5. Klik på “vis priser”
  6. Priserne tilpasses ud fra dine indtastninger og vises direkte

Besøg bookingportalen her

Lavpriskalender

Find den bedste pris for dig! Igennem vores lavpriskalender kan du filtrere ud fra hvilken type ophold du ønsker, og få vist den bedste pris for dit besøg. Bestem selv hvilket prisinterval du søger efter, vælg opholdsform, region og dato og få vist den helt rigtige destination til dit besøg.

Klik her for at se priserne

Hvad er inkluderet i prisen når jeg bor hos First Camp?

Prisen er altid inklusiv:
• Fri adgang til pool/badeland i hele opholdsperioden (Gælder ikke Bøjden Strand og Ajstrup Strand).
• Strømforbrug og el tilslutning
• Gratis varmt vand og brusebad i servicebygninger
• Gratis brug af ovne, kogeplader og mikroovne i servicebygninger
• Div. gratis aktiviteter for store og små campister

Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at poolens åbningstider kan variere afhængigt af destinationen du besøger. Gæster på Lakolk Strand – Rømø samt Grenen Strand - Skagen har ikke adgang til badeland eller pool.

Flex og Basis

Vi er den første campingkæde i verden, der nu lancerer et fleksibelt produkt, Flex, der koster lidt mere end Basis, men som gæsterne kan annullere – uanset grund – indtil kl 15:00 dagen før ankomst. Vi stræber altid efter at være på forkant for at du som gæst får den bedst mulige oplevelse, og vi håber, at denne reservationsmetode bliver værdsat.

Læs mere