Aktivitet träning
alt
alt
alt

Gratis træningspas for alle 🧘

Hvad siger du til at starte dagen på den bedste måde i ferien? Vores populære træningsprogram er tilbage igen denne sommer, og på hele 36 destinationer kan du starte dagen med en sjov, styrkende og svedig træningssession udendørs. ☀️ Aktiviteterne finder sted mellem uge 27-32 Danmark, Sverige og Norge.

  • Over 600 træningspas denne sommer
  • 3 dage om ugen
  • Powerwalk, yoga og cirkeltræning
  • Uge 27-32
  • Danmark, Sverige og Norge
  • Aktiviteterne er inkluderet i prisen

Mandag

Powerwalk
10:00 - 10:45

Tirsdag

Yoga for voksne
10:00 - 10:45

Torsdag

Cirkeltræning for voksne
10:00 - 10:45

Sommarens træningspas 💪

Cirkeltræning for voksne - En sjov træningsstund med skøn musik og masser af pep! Du bestemmer dit eget tempo i de forskellige stationer. Passer både til den, der træner hver dag, og den, der ikke har trænet i 20 år!

Yoga for voksne - Træk vejret ind, ånd ud og tag ferie! Vi slapper af og nyder stilheden. Ingen forudsætninger nødvendige.

Powerwalk - Denne aktivitet foregår uden leder, mødested i receptionen. Den, der har den mest farverige trøje, går forrest!

Træningspassene er i samarbejde med Show Concept by Sarah Howard. Vi forbeholder os retten til eventuelle justeringer i programmet.

Mere om aktivitetsprogrammet 2024

Nogle af destinationerne

Ansia – Lycksele

First Camp Ansia – Lycksele er en herlig premium-destination i det nordlige Sverige. Ansia er en familiecamping i ordets egentlige forstand med egen badestrand og flere legepladser til børnene.

Arcus – Luleå

Velkommen til Norrbottens største by – Luleå og det nordligste af First Camps bestemmelsessteder.

Björknäs – Boden

Velkommen til vores idylliske campingplads i Boden, First Camp Björknäs – Boden, som har åbent hele året, som om sommeren byder på fantastiske soldage og badning i søen Bodträsket, og som om vinteren forvandles til et sandt winter wonderland. Her er indkvartering til ethvert behov og enhver pengepung på såvel fine pladser til campingvogne, autocampere og telte som hyggelige hytter til hele familien.

Moraparken – Dalarna

Vores naturskønne året-rundt åbne campingplads med en central placering mellem by, sø og natur ligger smukt ved Österdalälven. Foruden Vasaløbs-arenaen som passerer gennem campingpladsen er der hotel, campingplads, hytteby, servicehus, motionsområde, bowling, tennishal, svømmehal, restaurant og konferencemuligheder. På området er der også eventyrgolf, cykeludlejning, legepladser, hoppepude, trædebiler og cykelbiler for både store og små. I gåafstand er der flere arenaer til mere end 20 forskellige idrætter.

Umeå campingtomt

Nydala – Umeå

Leder du efter en naturskøn campingplads i Umeå? Velkommen til den smukke Norrlandskyst og First Camp Nydala – Umeå som holder åbent året rundt for dig! Her er der indkvartering for dig som søger en hytte eller ståplads til autocamper, campingvogn eller telt.

Orsa – Dalarna

I smukke Orsa kan du holde ferie året rundt! Med et stort aktivitetsudbud, restauranter, campingplads, hytter og vandrerhjem er der noget for alle!

Siljansbadet – Rättvik

Det firestjernede Siljansbadet ligger langs med Siljans lavvandede og badevenlige sandstrand. Det er det perfekte sted til skønne badeture, spændende familieaktiviteter og middage ved vandet i solnedgangens skær.

Drönarbild Edsvik - Grebbestad

Edsvik – Grebbestad

First Camp Edsvik – Grebbestad er en populær familie campingplads lige uden for Grebbestad i Bohuslän

Ekudden – Mariestad

Ved bredden af søen Vänern blandt de smukke gamle egetræer finder du First Camp Ekudden – Mariestad, som har alverden at byde på.

Gränna – Vättern

Det er ikke svært at holde af Gränna, denne 4-stjernede campingplads med +400 pladser og et stort hytteområde ved vandet i Polkagrisens hjemby

Kolmården - norrköping restaurang

Kolmården – Norrköping

På jagt efter dit næste eventyr? Velkommen på vores campingplads i Kolmården! Her på First Camp Kolmården – Norrköping kommer der hvert år tusindvis små opdagelsesrejsende med deres familier. Campingpladsen ligger nær ved Nordens største dyrepark og Kolmårdens Tropicarium, som kun er fire km fra campingpladsen.

Skutberget – Karlstad

Vores campingplads ligger på det smukke Skutberget i Karlstad. Kun ti minutter fra Karlstad city ligger First Camp Skutberget – Karlstad hvor du bor i et naturskønt miljø ved Vänerns smukke strand.

Solvik – Kungshamn

Ikke meget kan måle sig med havudsigten fra First Camp Solvik – Kungshamn. Her camperer du royalt med Bohuslän og Bästkusten lige foran dig. Her er det let at koble af – vågne op til duften af nybagt brød fra butikken og nyde det familievenlige havbad.

Klim Strand – Nordvestkysten

First Camp Klim Strand – Nordvestkysten er en børnevenlig campingplads, men hvor der er noget for alle generationer.

Skovlund – Lillebælt

Med stort vandland, 5 legepladser, flotte faciliteter, kiosk, café og måske Fyns flotteste havudsigt er First Camp Skovlund det oplagte valg for en camping eller hytteferie på Fyn for hele familien.

Åhus – Kristianstad

Vores campingplads i Åhus uden for Kristianstad på Skånes østkyst ligger nær vidtstrakte strande, magiske skove og rolige søer. Åhus har været en populær badeby siden slutningen af 1800-tallet, hvor tusindvis af mennesker har rejst til hvert år for at nyde det langs den lange hvide sandstrand.