Aktivitet träning

Träning på First Camp

Start dagen med ny energi! For andet år i træk har alle campister mulighed for at starte dagen på den bedste måde – med styrkende, sjov og svedig træning udendørs.

Og træning + camping er ganske rigtigt en skøn kombination! Det kan vi i al fald skrive under på. Sommerens træning byder på forskellige træningsformer fordelt på fire dage i ugen. Både store og små campister er velkommen, og man udfører det efter sin egen evne. Det spiller ingen rolle om man er nybegynder eller medlem af et motionscenter. Man kommer til vores træning for at hente energi, have det sjovt og svede selvfølgelig!

Tisdag

Yoga for voksne
10:00 - 10:45

Torsdag

Cirkeltræning for voksne
10:00 - 10:45

Mere om aktiviteterne

Cirkeltræning for voksne - En skøn træningssession, hvor du får trænet både styrke og kondition. Kom alene, eller tag en ven med, så I kan træne sammen. Vores dygtige ledere presser og ansporer dig til en hård og sjov træningssession i ferien. Du bestemmer selv niveauet for din træning.

Yoga for voksne - Start din dag med at trække vejret! Der kræves ingen forkundskaber. Sessionen slutter med lidt tid til afslapning.

Destinationer med träning