Aktivitet träning

Träning på First Camp

Følg med her, snart præsenterer vi aktivitetsprogrammet for sommeren 2023! Start dagen med ny energi! For andet år i træk har alle campister mulighed for at starte dagen på den bedste måde – med styrkende, sjov og svedig træning udendørs. Mellem uge 27-32 i sommer byder vi på ikke mindre end 4 gratis træninger om ugen!

Og træning + camping er ganske rigtigt en skøn kombination! Det kan vi i al fald skrive under på. Sommerens træning byder på forskellige træningsformer fordelt på fire dage i ugen. Både store og små campister er velkommen, og man udfører det efter sin egen evne. Det spiller ingen rolle om man er nybegynder eller medlem af et motionscenter. Man kommer til vores træning for at hente energi, have det sjovt og svede selvfølgelig!

Träningsprogram vecka 27-32

Måndag
10:00 Cirkelträning

Tisdag
10:00 Yoga

Fredag
12:30 Yoga

Lördag
12:30 Cirkelträning

Ansia - Lycksele

Ansia – Lycksele

First Camp Ansia – Lycksele er en herlig premium-destination i det nordlige Sverige. Ansia er en familiecamping i ordets egentlige forstand med egen badestrand og flere legepladser til børnene.

Arcus – Luleå

Velkommen til Norrbottens største by – Luleå og det nordligste af First Camps bestemmelsessteder.

Björknäs - Boden vinter

Björknäs – Boden

Velkommen til vores idylliske campingplads i Boden, First Camp Björknäs – Boden,

Moraparken - Dalarna vinter

Moraparken – Dalarna

Vackert belägen vid Österdalälven ligger vår natursköna året-runt öppna camping med ett centralt läge mellan stad, sjö och natur.

Nydala – Umeå

Leder du efter en naturskøn campingplads i Umeå? Velkommen til den smukke Norrlandskyst og First Camp Nydala – Umeå som holder åbent året rundt for dig! Her er der indkvartering for dig som søger en hytte eller ståplads til autocamper, campingvogn eller telt.

Orsa - Dalarna vinter

Orsa – Dalarna

I smukke Orsa kan du holde ferie året rundt! Med et stort aktivitetsudbud, restauranter, campingplads, hytter og vandrerhjem er der noget for alle!

Siljansbadet – Rättvik

Det firestjernede Siljansbadet ligger langs med Siljans lavvandede og badevenlige sandstrand. Det er det perfekte sted til skønne badeture, spændende familieaktiviteter og middage ved vandet i solnedgangens skær.

Bredsand – Enköping

Med sina natursköna omgivningar bjuder First Camp Bredsand – Enköping in till en enkel och naturnära campingsemester för både familjer, par eller vänner.

Edsvik – Grebbestad

First Camp Edsvik – Grebbestad er en populær familie campingplads lige uden for Grebbestad i Bohuslän

Ekudden – Mariestad

Ved bredden af søen Vänern blandt de smukke gamle egetræer finder du First Camp Ekudden – Mariestad, som har alverden at byde på.

Gränna – Vättern

Det er ikke svært at holde af Gränna, denne 4-stjernede campingplads med +400 pladser og et stort hytteområde ved vandet i Polkagrisens hjemby

Hökensås - Tidaholm

Hökensås – Tidaholm

First Camp Hökensås – Tidaholm är drömmen för alla som tycker om natur, fiske och vandring.

Kolmården - norrköping restaurang

Kolmården – Norrköping

På jagt efter dit næste eventyr? Velkommen på vores campingplads i Kolmården! Her på First Camp Kolmården – Norrköping kommer der hvert år tusindvis små opdagelsesrejsende med deres familier. Campingpladsen ligger nær ved Nordens største dyrepark og Kolmårdens Tropicarium, som kun er fire km fra campingpladsen.

Nickstabadet – Nynäshamn

Trevliga First Camp Nickstabadet – Nynäshamn är belägen intill Nynäshamns populära havsbad.

Skutberget – Karlstad

Vores campingplads ligger på det smukke Skutberget i Karlstad. Kun ti minutter fra Karlstad city ligger First Camp Skutberget – Karlstad hvor du bor i et naturskønt miljø ved Vänerns smukke strand.

Solvik – Kungshamn

Ikke meget kan måle sig med havudsigten fra First Camp Solvik – Kungshamn. Her camperer du royalt med Bohuslän og Bästkusten lige foran dig. Her er det let at koble af – vågne op til duften af nybagt brød fra butikken og nyde det familievenlige havbad.