Guide til din nye favoritdestination

Hvad betyder symbolerne egentlig? Vores destinationer er klassificeret med tre, fire eller fem First Camp-symboler. Du har måske allerede lagt mærke til dette, når du har klikket rundt på hjemmesiden og tjekket vores forskellige destinationer? Klassificeringen er til som en guide for at du på en enkel måde skal få en hurtig opfattelse af den pågældende destination og hjælpe dig i jagten på din næste destination.

Bedømmelsen af destinationerne er vores egen og er baseret på en sammenvejet vurdering af alt fra standard og service, destinationens beliggenhed og faciliteter på området. I bedømmelsen går vi altid ud fra forholdene på den unikke destination, hvilket kan indebære at campingpladser med samme klassificering kan have forskellige standarder på forskellige destinationer. Der er jo trods alt kun en First Camp Hasmark Strand – Fyn, en First Camp Bogense City – Fyn og en First Camp Frigård – Flensborg Fjord.

Klassificeringen skal ses som en vejledning, når du er på jagt efter den næste destination og skal ikke forveksles med begrebet officiel kategori. Vi at du læser mere om destinationens udbud for at være sikker på hvad der opfylder netop dine ønsker. Læs mere om den respektive klassificering og se destinationerne ved at klikke på boksene nedenfor.


Her forklarer vi lidt mere!

Tre symboler

Mindre og enklere destinationer med unik charme

Vores destinationer som er klassificeret med tre First Camp-symboler karakteriseres ofte af at de er mindre og med færre faciliteter på området sammenlignet med vores større destinationer. Her bor du enkelt, fredeligt og charmerende i naturnære miljøer. Disse destinationer er altså et perfekt valg for dig som søger en fredelig og hyggelig campingferie med en noget enklere standard og serviceudbud.

Enklere standard og serviceudbud

Visse destinationer tilbyder restaurant og en enklere butik, mens andre har kiosk og hvor egen madlavning foregår i et servicehus, ved grill på campingpladsen eller i din egen indkvartering. Det samme gælder for antallet af servicehuse og faciliteter på destinationerne. I nærheden af destinationerne er der ofte dejlige udflugtsmål, vandrestier og andre naturnære aktiviteter. Desuden tilbyder nogle destinationer med klassificeringen tre First Camp-symboler også vores store aktivitetsprogram i sommerugerne. 

Fire symboler

Bedre destinationer med fantastiske beliggenheder

Vores destinationer som er klassificeret med fire First Camp-symboler karakteriseres ofte af, at de ofte har et større aktivitetsudbud på campingpladsen og mulighed for masser af herlige oplevelser rundt om hjørnet. Dette er destinationerne for dig som søger en herlig campingferie for alle sind. Destinationerne har ofte mange faciliteter på området og udmærkes af deres fantastiske beliggenheder. Samtlige destinationer med klassificeringen fire First Camp-symboler har en servicebutik på området, hvor du til duften af nybagt brød finder det meste fra grilltilbehør til picnicudstyr og de mest nødvendige basisvarer. Flere af destinationerne tilbyder også vores store aktivitetsprogram i sommerugerne. 

Fem symboler

Vores bedste destinationer for dig som søger ekstra af alt

Vores destinationer som er klassificeret med fem First Camp-symboler karakteriseres ofte af deres unikke beliggenheder og slående nærhed til badning. Dette er destinationerne for dig som søger ekstra af alt på din campingferie. Vores svenske destinationer med denne klassificering tilbyder hver sommer et spækket aktivitetsprogram med børneklub, udendørstræning og fantastisk aftenunderholdning. Her er der altid noget at lave, og destinationerne tilbyder altid masser af sjove aktiviteter på campingpladsen. Hvad siger du til at leje en cykel, trædebil eller hvorfor ikke spille en runde mini- eller eventyrgolf? På vores destinationer er der også velassorterede servicebutikker, hvor du blandt andet kan sikre dagens første kop kaffe og i højsæsonen købe nybagt brød til morgenmaden.