Löttorp Öland
Lötttorp

Sand mellan tæerne og lune aftener

En forret, varm ret, dessert – eller alle tre? I vores behagelige bistro kan du vælge og vrage mellem varme og kolde retter. Tag hele familien med eller din bedre halvdel og kom ind hos os, når det begynder at knurre i maven. Bistroen har en dejlig beliggenhed, hvor du kan sidde længe og nyde det hvis du vil. Men maden fås også som take-away, så du hurtigt er tilbage på stranden, hvis du ikke ønsker at gå glip af et minut af sommersolen. I vores bistro er der noget for alle, store som små.

På Øland elsker vi at spise ude. Derfor har vi et restaurantudbud, som skal passe til alle. Besøg First Camp Bistro for en rygende varm pizza, eller besøg Stekhuset Munken hvor eventyret virkelig begynder. I fuldt middelalder-tema serveres Sveriges længste kødspyd af både riddere og munke, og spyddene hænges i loftet over bordet, en restaurantoplevelse uden lige!


First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi hjemmelavet mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.