Camping - First Camp Holbæk Fjord

“Camping for alle”, som et gammelt slogan siger – og ikke så underligt, for det rummer jo selve sjælen i begrebet camping. Det gælder også på First Camp Holbæk Fjord!

På campingpladsen er alle lige, direktør eller arbejdsmand, byboer eller landmand, om man bor i campingvogn eller hytte, er fastligger eller daggæst. Ingen kan se forskel, alle er lige, og dem der har lyst til at hygge sig sammen ”over hækken” gør det – og dem der gerne vil være sig selv og bare slappe af – ja, de gør det.
Sådan er det i hvert fald her på Holbæk Fjord. Kom som du er – bo som du vil. Det er i Holbæk at din næste campingferie, bliver til oplevelser og oplevelser bliver til minder og minder bliver til venskaber. Både hos store og små. Her bliver sørget for dig og dine nærmeste, og faciliteterne både på og udenfor campingpladsen er bestemt et besøg værd.

Camping

Hos First Camp Holbæk Fjord har vi flere forskellige muligheder for leje af plads, hvis I ankommer med egen campingvogn. I vælger altså selv graden af komfort og selve beliggenheden på campingpladsen. Alle campingpladser er på græs. Nedenfor kan du se de forskellige pladstyper:

Campingplads med strøm – Max 6-10m

På campingområdet er der et antal campingpladser med strøm afhængigt af størrelsen på dit køretøj. Vælg din specifikke plads fra kortet, når du booker online.

Campingplads med strøm og VA – Max 8m

Campingpladserne er spredt ud over området og passer til dig med et køretøj op til 8 meter. Her er der både strøm, vand og afløb. Vælg din specifikke plads fra kortet, når du booker online.

Udsigtsplads med strøm – Max 6-11m

Hvis du ønsker at bo tæt på stranden, er disse pladser perfekte for dig. Her får du smukke udsigter og adgang til strøm. Pladserne er spredt over området, vælg din specifikke plads fra kortet, når du booker online.

Premium campingplads med strøm og VA – Max 9-10m

Vores Premium pladser er for dig, der ønsker at bo lidt ekstra behageligt i ferien. Her står du på græsunderlag og har adgang til strøm, vand og afløb. Vælg din specifikke plads fra kortet, når du booker online.


Sæsonplads

Wellness ferie, overdækket pool, spa og udsigt over Holbæk fjord.

Med en sæsonplads hos os, kan du samtidig nyde godt af:

  • Gælder for op til 6 personer i samme husstand
  • Gratis rabathæfte med gode tilbud og rabatter. Deriblandt:
  • Få 50% rabat på en overnatning ved alle First Camp destinationer i Danmark.
  • Spil en gratis omgang minigolf eller to.
  • Giv 10% rabat på camping til dine venner.
  • Forkæl dine børn, børnebørn, børnenes venner, vennernes børn eller dig selv med gratis is.
  • Gratis brusebad
  • Fri afbenyttelse af servicebygninger incl. Varmt vand, ovne, kogeplader m.m.
  • Div. gratis aktiviteter for store og små campister.

Ovenstående er blot et lille indblik i, hvad du som sæsongæst kan se frem tid. Har vi fanget din interesse – men er du ikke helt overbevist? Du er meget velkommen til at ringe til os, eller måske komme forbi campingpladsen, kigge på faciliteterne og få svar på nogle af dine spørgsmål.

Bemærk venligst at åbningstider til pools, badelande, svømmehal kan variere. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer og justeringer alt afhængig af udbud, efterspørgsel, årstid, vind og vejr. Ønsker du at medbringe hund, koster dette et lille ekstra tillæg.

Priser og perioder

Alle priser er angivet i DKK.

Udgifter til el

Prisen for sæsonaftalen er ekskl. elektricitet. Samtidig udleveres der de fleste steder en elmåler, hvorfra eventuelle ekstra elomkostningerne aflæses, efter lejeperiodens afslutning. Elomkostninger skal betales af gæsten senest ved udtjekningen. På enkelte pladser er der installeret bimålere, så ekstra elmåler ikke er nødvendig. Der betales stadig efter aktuelt forbrug.

Sæsonplads (Sommersæson)

KategoriSommersæson 2024
22. marts – 20. oktober
Standard14.995,-
Standard Plus16.495,-
Komfort16.995,-
Komfort Plus18.495,-
Strømtilslutning / målerleje0,-
Hund350,-
Gæstekort700,-
Ekstra voksen1.000,-
Ekstra barn700,-
Vinterparkering1.495,-
Opbevaring af gulv995,-

Betaling: 1. rate på DKK 2.000,- betales ved bestilling. Det resterende beløb (2. rate) betales senest 30 dage før sæsonstart.

For- og efterårssæson

KategoriForårsplads 2024
22. marts – 23. juni
Efterårsplads 2024
11. august – 20. oktober
Standard6 9955 495
Standard Plus7 4955 995
Komfort7 9956 495
Komfort Plus8 4956 995
Strømtilslutning / målerleje0,-0,-
Hund250,-250,-
Gæstekort500,-500,-
Ekstra voksen500,-500,-
Ekstra barn350,-350,-

Betaling: Første rate på 2.500 kr. betales ved bestilling. Det resterende beløb (anden rate) betales senest 30 dage før sæsonstart.

Vinterpladser

KategoriVintersæson 2024
22. oktober – 5. marts
Standard5.495,-
Standard Plus5.995,-
Komfort6.495,-
Komfort Plus6.995,-
Strømtilslutning / målerleje0,-
Hund250,-
Gæstekort500,-
Ekstra voksen500,-
Ekstra barn350,-

Betaling: Første rate på 1.000 kr. betales ved bestilling. Det resterende beløb (anden rate) betales senest 30 dage før sæsonstart.

Strømpakke

Strømpakken følger altid den specifikke booking. Eventuelt overskydende/ubrugte kWh kan IKKE overføres til nye bookinger. Læs mere om vores strømpakker her.


Telte

Teltplads uden el

Hos First Camp Holbæk Fjord tilbyder vi leje af teltpladser. Ønsker du mere frisk luft, når du skal sove, så har du mulighed for at leje en teltplads på vores dejlige campingplads. Vi har flere dejlige teltpladser, som er placeret med en pragtfuld udsigt over fjorden. Vi gør opmærksom på, at bål på pladsen ikke er tilladt.


Servicebygninger

Bad og toilet
På pladsen finder du én servicebygning med herre-/dame bad på den ene side af bygningen og toiletter på den anden side. Her er også 2 familierum, baby puslerum og handicaptoilet/bad.

Køkken
Servicebygningen har rigtig gode køkkenfaciliter med 2 separate ovne. Ønsker du at grille din aftensmad er du velkommen til at benytte grillene lige udenfor. Husk at rengøre efter brug. Her er også vaske, rindende vand og borde/bænke.

Affald
For enden af servicebygningen forefindes et delvist aflukket område med små containere til alm. køkkenaffald, glasflasker og syltetøjsglas o.lign, pap og papir. Husk at sortere dit affald og læg i de rette containere.

Vaskeri
Har du brug for at få vasket tøj ligger vores vaskeri med vaskemaskiner og tørretumbler også i servicebygningen.