Hasmark Strand er den campingplads ved vandet, der ligger tættest på Odense

Odense er Danmarks 3. største by og byder på mange spændende seværdigheder. Her er både museer for de voksne, aktiviteter for de små og shopping for alle!

Det tager ikke mere end 25-30 minutter at køre til Odense fra Hasmark Strand , så det er et oplagt udflugtsmål, når familien er på ferie hos os!

Det bedste sted at shoppe er i gågaderne, som er Vestergade og Kongensgade. Her er der også mulighed for at finde cafeer og spisesteder. Rosengårdscenteret (Adresse: Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ) er et stort storcenter med mange butikker, cafeer, restauranter og en biograf. Også mulighed for gratis parkering.

Læs mere om Odense her og se de mange events, som byen afholder.

God sightseeing og shopping!

Tinderbox i Odense

Tinderbox blev for første gang skudt i gang i 2015. Det er en moderne byfestival, som strækker sig over tre dage sidst i juni.

Tinderbox henvender sig til mange, da den har en bred musikprofil. Musikprogrammet er spækket med både danske og internationale topnavne.

En anden ting der gør netop denne festival super god er de lokale retaurantørers store engagement, der gør at forplejningen ligger langt over det sædvanlige festivals niveau.

Tinderbox festivalen foregår i Tusindårsskoven, Falen, 5200 Odense V.

Læs mere om Tinderbox festivalen på deres hjemmeside her.

Der er 22 km fra campingpladsen og til Tusindårsskoven. Det er muligt at køre med teletaxi til Otterup og derfra kan man tage en bus til Odense. Se mere på Fynbus’ hjemmeside her.