Fjord & Bælt

Fjord & Bælt er et kombineret forsknings- og oplevelsescenter, der formidler viden om livet under havoverfladen i de dansk farvande.

Gorilla park

Slip din indre gorilla løs! I Gorilla Park kan du dyrke trætop klatring i op til 16 meters højde. Klatreparken har 1,2 km forhindringer fordelt på fem baner af varierende sværhedsgrader.

Danmarks Jernbanemuseum

Sid i de gamle passagervogne, kig ind i de royale vogne, leg lokomotivfører i damplokomotiver eller prøv det populære minitog. Et godt udflugtsmål for hele familien.

Odense ZOO

Odense Zoo byder på alt fra løver, aber, tigere, pingviner og meget, meget mere. Som det eneste sted i Danmark kan man også fodre en giraf i Odense Zoo.

Veterantog

Kom på en smuk togtur på den gamle jernbane strækning mellem Faaborg og Korinth. På køreturen kan man nyde det smukke landskab. Turen mellem Faaborg og Korinth tager ca. 30 minutter.

Sælsafari Strynø

Tag på tur med en gammel restaureret kreaturpram og oplev Sydfyns unikke øhav. Smakkecenterets naturvejleder sejler jer ud til en ø, hvor Øhavets sæler ofte ses solbade. Turen udgår fra Strynø.