Camping - First Camp Bøjden Strand - Fyn

Hos os får du havet helt tæt på – og til hele tre sider på sydfyn med direkte adgang til en fantastisk og børnevenlig badestrand. Kan du ikke få vand nok, så tag en dukkert i vores badeland inde og ude. Vi har alt, hvad campingplads skal have – og lidt til.

 

Når du er på campingferie, betyder det meget, at du får den helt rigtige placering af campingvognen, når I skal overnatte på pladsen. Hver enkelt campist har sine særlige præferencer for, hvilken placering der er den mest optimale. Nogle ønsker at ligge i nærheden af legepladsen, så børnene har nemt ved at komme hen at lege og det er let at holde øje med dem. Andre ønsker en placering tæt på servicebygningerne, så de ikke skal gå så langt, for at komme på toilettet. Andre vil hellere have en placering med god udsigt eller – som det er muligt her på First Camp Bøjden Strand – lige i nærheden af vandet.

 

Camping

Vi tilbyder 12 forskellige pladskategorier. Hele campingpladsen er placeret på sydfynsk bakket terræn, og der er ikke 2 pladser, der er ens. En stor del af pladserne er derfor planeret op i terrasser. Alle pladser til telt og campingvogn har en storslået unik udsigt udover det Sydfynske Øhav. Der findes strøm på alle pladser.

Udsigtsplads med strøm, vand og afløb – Max 6-10m

På campingpladsen findes der flere forskellige campingpladser afhængigt af størrelsen på dit køretøj. Alle pladser har adgang til elektricitet, og nogle har også vand og afløb. Pladserne er dejlige og ligger spredt ud over området, vælg din specifikke plads fra kortet, når du booker online.

Strandplads med strøm, vand og afløb – Max 7-10m

Disse pladser er perfekte for dig, der ønsker at bo på første række med nærhed til strand og bad. Alle pladser har adgang til elektricitet, og nogle har også vand og afløb. Vælg din specifikke plads fra kortet, når du booker online.

Læplads med strøm, vand og afløb – Max 7-10m

Her bor du beskyttet mod vinden på området og tæt på både pool, reception og legeplads, perfekt for børnefamilier. Alle pladser har adgang til elektricitet, og nogle har også vand og afløb. Vælg din specifikke plads fra kortet, når du booker online.


Sæsonplads

First Camp Bøjden Strand giver dig havet som nabo. Der er hele tre sider af campingpladsen, som grænser op til den mest fantastiske og børnevenlige badestrand. Ikke nok med at du har mulighed for at hoppe i bølgen blå, så har du også mulighed for at tage en dukkert i vores ligeså fantastiske indendørs- og udendørs badeland.

Vi tilbyder den flotteste udsigt ud over det sydfynske øhav. Derudover tilbyder vi hyggelige legepladser fra Kompan. Her er plads til børn i alle aldre. Vi har skønne hytte og generelt fantastiske forhold til dig og din familie og Jeres campingvogn.

Med en sæsonplads hos os, kan du samtidig nyde godt af:

 • Gælder for op til 6 personer i samme husstand
 • Fri adgang til indendørs badeland
 • Fri adgang til udendørs pool
 • Gratis rabathæfte med gode tilbud og rabatter. Deriblandt:
 • Få 50% rabat på en overnatning ved alle First Camp destinationer i Danmark.
 • Spil en gratis omgang minigolf eller to.
 • Giv 10% rabat på camping til dine venner.
 • Forkæl dine børn, børnebørn, børnenes venner, vennernes børn eller dig selv med gratis is.
 • Gratis brusebad
 • Fri afbenyttelse af servicebygninger incl. Varmt vand, ovne, kogeplader m.m.
 • Div. gratis aktiviteter for store og små campister.

Ovenstående er blot et lille indblik i, hvad du som sæsongæst kan se frem tid. Har vi fanget din interesse – men er du ikke helt overbevist? Du er meget velkommen til at ringe til os, eller måske komme forbi campingpladsen, kigge på faciliteterne og få svar på nogle af dine spørgsmål.

Bemærk venligst at åbningstider til pools, badelande, svømmehal kan variere. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer og justeringer alt afhængig af udbud, efterspørgsel, årstid, vind og vejr. Ønsker du at medbringe hund, koster dette et lille ekstra tillæg.

Priser og perioder

Alle priser er angivet i DKK.

Udgifter til el

Prisen for sæsonaftalen er ekskl. elektricitet. Der tilkøbes en strømpakke, som altid følger den specifikke booking. Eventuelt overskydende/ubrugte kWh kan IKKE overføres til nye bookinger. Strømpakken kan altid opgraderes undervejs unden yderligere gebyrer. Kontakt os for yderligere information. Læs mere om vores strømpakker her.

Sæsonplads (Sommersæson)

KategoriSommersæson 2024
22. marts – 20. oktober
Læ + Udsigt
15.995,-
Udsigt+
17.995,-
Strandplads
21.495,-
Strandplads+
30.495,-
Strømtilslutning / målerleje0,-
Hund350,-
Gæstekort700,-
Ekstra voksen1.000,-
Ekstra barn700,-
Vinterparkering1.495,-
Opbevaring af gulv995,-

Betaling: 1. rate på DKK 2.000,- betales ved bestilling. Det resterende beløb (2. rate) betales senest 30 dage før sæsonstart.

For- og efterårssæson

KategoriForårsplads 2024
22. marts – 23. juni
Efterårsplads 2024
11. august – 20. oktober
Læ + Udsigt4.995,-3.495,-
Udsigt+5.995,-4.095,-
Strandplads6.995,-5.995,-
Strandplads+7.995,-7 .995,-
Strømtilslutning / målerleje0,-0,-
Hund250,-250,-
Gæstekort500,-500,-
Ekstra voksen500,-500,-
Ekstra barn350,-350,-

Betaling: Første rate på 2.500 kr. betales ved bestilling. Det resterende beløb (anden rate) betales senest 30 dage før sæsonstart.

Strømpakke

Strømpakken følger altid den specifikke booking. Eventuelt overskydende/ubrugte kWh kan IKKE overføres til nye bookinger. Kontakt os for yderligere information. Læs mere om vores strømpakker her.


Servicebygninger

På First Camp Bøjden Strand finder du 3 moderne servicebygninger. De har alle samme høje standarder med familierum, børneafdelinger og babyfaciliteter. For at gøre dit ophold endnu mere behageligt er brusebad gratis i alle afdelinger. Bygning 3 byder desuden på et hyggeligt spiseområde i køkkenet og en rummelig overdækket grillterrasse. Nyd fordelene ved gratis kogeplader, ovn, mikroovn og varmt vand i køkkenerne.

Strømpakke

Strømpakken følger altid den specifikke booking. Eventuelt overskydende/ubrugte kWh kan IKKE overføres til nye bookinger. Kontakt os for yderligere information. Læs mere om vores strømpakker her.