Ajstrup Strand – Aarhus

Ajstrup Strandvej 81, 8340 Malling

First Camp Ajstrup Strand - Aarhus

First Camp Ajstrup Strand er beliggende i Østjylland blot 16 km fra Aarhus centrum. Når du camperer ved Ajstrup Strand, giver du dig selv en masse muligheder. First Camp Ajstrup Strand er en campingplads for alle. Her er folk i alle aldre velkommen, og der bliver taget hensyn til dette. Vi har indrettet campingpladsen således, at vi har tænkt på de forskellige behov, som man hver især efterspørger på sin ferie.

 

Campingpladsen er beliggende ned til en dejlig bred og børnevenlig sandstrand. Her har du mulighed for at bruge mange af sommerens timer med børnene, hvor I kan bygge sandslotte, samle muslinger og bare nyde sommeren og dét at være tæt ved vandet. First Camp Ajstrup Strand byder også på nogle underholdende og inspirerende legeområder. Her vil børnene kunne bruge en masse legetimer og møde nye venner, som de kan hygge sig med.


Vi tilbyder

Gratis surfing zone
Husdyr tilladt

Aktiviteter

Børnepool
Fodboldbane
Gokarts
Legeplads
Minigolf
Strand
Swimmingpool

Praktisk info

Her finder du mere praktisk information, der kan være nyttig at vide om vores destination. Hvad angår WIFI, hvor er tømningsstationen eller nærmeste hjertestarter? Her kan du også finde vores generelle trivselsregler, som gælder for alle campinggæster, så opholdet bliver så godt som muligt!

 

Wifi
Wifi er ikke tilgængeligt på området.

 

Tømningsstation
Kemitoilet findes i servicebygning 1 og 2.


Åbningstider

20. juni10. august
mandagsøndag08:0020:00