First Camp Ajstrup Strand - Aarhus

Den moderniserede campingplads har 350 pladser hvoraf 40 er teltpladser, 2 store moderne servicebygninger med børnebadeværelse og gode køkkenforhold med spiseplads, hygglige hytter, alle med overdækket terrasse med havemøbler. Derudover ny kæmpe legeplads fra Kompan, minigolf og fantastisk badestrand.

Camping

Campingplads med strøm – Max 6-11m

På campingpladsen findes der flere forskellige campingpladser afhængigt af størrelsen på dit køretøj. På disse dejlige pladser med græsunderlag er der adgang til elektricitet. Vælg din specifikke plads fra kortet, når du booker online.

Premiumplads med strøm – Max 8-12m

Vores premiumpladser er ekstra rummelige og perfekte til dig med et større fortelt. Alle pladser er på græsunderlag og har adgang til elektricitet. Vælg din specifikke plads fra kortet, når du booker online.


Sæsonplads

First Camp Ajstrup Strand er inddelt i hyggelige parceller, og der går en sti tværs gennem pladsen.
Den moderniserede campingplads har ca. 300 pladser hvoraf nogle er teltpladser, 2 store moderne servicebygninger med børnebadeværelse og gode køkkenforhold med spiseplads, 21 hytter, alle med overdækket terrasse med havemøbler. Derudover ny kæmpe legeplads fra Kompan, minigolf og fantastisk badestrand.

Med en sæsonplads hos os, kan du samtidig nyde godt af:

  • Gælder for op til 6 personer i samme husstand
  • Fri adgang til overdækket udendørs pool
  • Gratis rabathæfte med gode tilbud og rabatter. Deriblandt:
  • Få 50% rabat på en overnatning ved alle First Camp destinationer i Danmark.
  • Spil en gratis omgang minigolf eller to.
  • Giv 10% rabat på camping til dine venner.
  • Forkæl dine børn, børnebørn, børnenes venner, vennernes børn eller dig selv med gratis is.
  • Gratis brusebad
  • Fri afbenyttelse af servicebygninger incl. Varmt vand, ovne, kogeplader m.m.
  • Div. gratis aktiviteter for store og små campister.

Ovenstående er blot et lille indblik i, hvad du som sæsongæst kan se frem tid. Har vi fanget din interesse – men er du ikke helt overbevist? Du er meget velkommen til at ringe til os, eller måske komme forbi campingpladsen, kigge på faciliteterne og få svar på nogle af dine spørgsmål.

Bemærk venligst at åbningstider til pools, badelande, svømmehal kan variere. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer og justeringer alt afhængig af udbud, efterspørgsel, årstid, vind og vejr. Ønsker du at medbringe hund, koster dette et lille ekstra tillæg.

Priser og perioder

Alle priser er angivet i DKK.

Udgifter til el

Prisen for sæsonaftalen er ekskl. elektricitet. Samtidig udleveres der de fleste steder en elmåler, hvorfra eventuelle ekstra elomkostningerne aflæses, efter lejeperiodens afslutning. Elomkostninger skal betales af gæsten senest ved udtjekningen. På enkelte pladser er der installeret bimålere, så ekstra elmåler ikke er nødvendig. Der betales stadig efter aktuelt forbrug.

Sæsonplads (Sommersæson)

KategoriSommersæson 2024
22. marts – 20. oktober
Standard15.995,-
XL18.495,-
Komfort19.495,-
Strømtilslutning / målerleje0,-
Hund350,-
Gæstekort700,-
Ekstra voksen1.000,-
Ekstra barn700,-
Vinterparkering1.495,-
Opbevaring af gulv995,-

Betaling: 1. rate på DKK 2.000,- betales ved bestilling. Det resterende beløb (2. rate) betales senest 30 dage før sæsonstart.

For- og efterårssæson

KategoriForårsplads 2024
22. marts – 23. juni
Efterårsplads 2024
11. august – 20. oktober
Standard6.695,-4.695,-
XL7.495,-5.495,-
Komfort7.895,-5.995,-
Strømtilslutning / målerleje0,-0,-
Hund250,-250,-
Gæstekort500,-500,-
Ekstra voksen500,-500,-
Ekstra barn350,-350,-

Betaling: Første rate på 2.500 kr. betales ved bestilling. Det resterende beløb (anden rate) betales senest 30 dage før sæsonstart.

Vinterpladser

KategoriVinterplads 23/24
22. oktober – 5. marts
Alle pladser3.995,-
Strømtilslutning / målerleje0,-
Hund250,-
Gæstekort500,-
Ekstra voksen500,-
Ekstra barn350,-
Vinterparkering1.495,-
Opbevaring af gulv995,-

Betaling: 1. rate på DKK 1.000,- betales ved bestilling. Det resterende beløb (2. rate) betales senest 30 dage før sæsonstart.

Strømpakke

Strømpakken følger altid den specifikke booking. Eventuelt overskydende/ubrugte kWh kan IKKE overføres til nye bookinger. Kontakt os for yderligere information. Læs mere om vores strømpakker her.


Autocamper

Autocamperplads med strøm – max 7,5-18m

På Ajstrup Strand findes der pladser specielt til autocampere. Underlaget er fast med græs på siderne og adgang til elektricitet. Vælg din specifikke plads fra kortet, når du booker online.

Strømpakke

Strømpakken følger altid den specifikke booking. Eventuelt overskydende/ubrugte kWh kan IKKE overføres til nye bookinger. Kontakt os for yderligere information. Overskydig forbrug faktureres med 3,45 kr pr. kWh. Læs mere om vores strømpakker her.


Telt

På campingpladsen findes der et hyggeligt teltområde nær servicehuset. Her er der udendørskøkken, grillplads samt fremragende muligheder for at sidde indendørs og spise. Teltområdet er en bilfri zone, og parkering findes lidt længere væk. Hvis du ønsker at telte med din bil parkeret ved siden af, kan du vælge at booke en af vores almindelige campingpladser, som også har elektricitet og er velegnet for både campingvogne og autocampere.


Servicebygninger


Her på First Camp Ajstrup Strand har vi 2 store moderne servicebygninger, samt 4 skønne familierum i forbindelse med den udendørs poolen. Bygningerne ligger centralt placeret på pladsen og kaldes bygning ”syd” og bygning ”nord”. Begge bygninger indeholder fine køkkenfaciliter både inde og ude. Der er ovne og mikroovne til rådighed samt kogemuligheder. Bradepander og riste til ovnen skal hentes og afleveres i receptionen.

Der er endvidere stor indendørs spiseplads med borde, bænke og stole til ca 25 personer i hver bygning.
Udenfor køkkenet er der fine udekøkkener, hvor opvasken kan tages, mens sommervejret nydes.

Der er også en stor børneafdeling i hver bygning – her er børnetoiletter, børnevaske, brusere, badekar og puslefaciliteter. Der er også unisex toilet og bruse faciliteter samt familierum.

Ved hver bygning er der kemisk toilet, hvor det er muligt at komme af med sit vand og tømme sit toilet fra campingvognen.