alt
alt
alt
alt

Campinghytter

For dig, der planlægger en vidunderlig ferieuge (eller to), en weekendtur eller måske blot en enkelt overnatning på farten – du er kommet til det rette sted. Herunder kan du nemlig se vores skønne campinghytter spredt over campingpladser i hele Danmark.

Mange af campinghytterne er udstyret med eget køkken og badeværelse, så I kan nyde godt af de private omgivelser. På vores campingpladser er der i øvrigt altid gratis parkering, skønne faciliteter såsom badeland, pools og topmoderne servicebygninger, og du vil kun være en kort spadseretur fra enestående naturoplevelser.

Camping med badeland og fuldt aktivitetsprogram

Uanset om du er til camping i egen campingvogn, ferie i campinghytte, glamping eller noget helt fjerde, så har du altid fri adgang til badeland og pool, når du holder ferie hos First Camp. Derudover har alle overnattende gæster naturligvis også gratis adgang til vores topmoderne servicebygninger, gratis bad og varmt vand samt timevis af sjov og underholdning for hele familien.

*Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at poolens åbningstider kan variere afhængigt af destinationen du besøger. Gæster på Lakolk Strand – Rømø har ikke adgang swimmingpool/badeland.

Ude godt, men hjemme bedst’ er et udtryk vi alle kender, men med en ferie i en campinghytte hos First Camp kan du kombinere følelsen af hjemme med at holde ferie i skønne omgivelser på vores campingpladser i Danmark.

Herunder kan du klikke dig ind på de enkelte campinghytter og læse mere om campinghytternes faciliteter, campingpladsen, området og meget mere.

Book din campinghytte med Flex, så kan du få pengene tilbage helt indtil kl. 15 dagen før ankomst, hvis du ændrer mening. Nemt og enkelt – præcis som en ferie skal være.

Prisen er altid inklusiv:

• Fri adgang til pool/badeland i hele opholdsperioden*
• Strømforbrug og el tilslutning**
• Aktivitetsprogram fra mandag til lørdag ***

* Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette.
** Gælder ikke Klim Strand.
*** Gælder alle destinationer, undtagen Lakolk Strand, mellem uge 27-32.

Her er nogle af vores favoritter: