alt
alt
alt
alt

Campinghytter, udlejningsvogne og glamping telte til enhver smag

For dig, der planlægger en vidunderlig ferieuge (eller to), en weekendtur eller måske blot en enkelt overnatning på farten – du er kommet til det rette sted. Herunder kan du nemlig se vores skønne campinghytter, udlejningsvogne og glamping telte fordelt på vores herlige campingpladser i hele Danmark.

Mange af campinghytterne er også udstyret med eget køkken og badeværelse, så I kan nyde godt af de private omgivelser. På vores campingpladser er der i øvrigt altid gratis parkering, skønne faciliteter såsom badeland, pools og topmoderne servicebygninger, og du vil kun være en kort spadseretur fra enestående naturoplevelser.

Her er nogle af vores favoritter:

Gyldensteenhytte

Dejlige hytter på 25m2 beliggende tæt ved svømmehallen. Gyldensteen hytter er indrettet med bad/toilet, køkken og opholdstue. Der er også en terresse hvor I kan sidde og nyde solen.

Æbelø hytte

Dejlige hytter på 25m2 beliggende tæt ved legepladsen. Æbelø hytter er indrettet med bad/toilet, køkken og opholdsstue. Der er også en dejlig terasse hvor I kan sidde og nyde solen.

Bogense hytte

Stor moderne hytte på 25m2 i 3 forskellige varianter. I alle hytterne er der plads til 6 pers. Hytterne indeholder eget bad og toilet, samt en dejlig terrasse hvor solen kan nydes.

Skovshavehytte

Nattergalen er et mobilhome på 34 m2. Der er 6 sengepladser fordelt på 2 soveværelser og 1 opredning på sofa. Derudover er der bad, toilet og fjernsyn med DR kanaler. Stor delvist overdækket terasse.

Klintholmhytte

Elverhøj er en hytte på 34 m2 til den store familie. Der er 6 sovepladser fordelt på de 3 soveværelser samt en sovesofa. Desuden er der bad, toilet, fjernsyn med DR kanaler og en stor terrasse. Vi har 12 Elverhøj-hytter. I hytterne forefindes køkkensektion med køkkengrej, 4 kogeplader, service, ovn, amerikansk køleskab og kaffemaskine. Der er dyner og hovedpuder til det antal personer som er tilmeldt på enheden. På terrassen er der borde og stole.

Storebæltshytte

Kongehytten er på 30 m2, med 6 sengepladser fordelt på 2 soveværelser + 1 hems + 1 sovesofa. Desuden er der toilet, bad og fjernsyn med DR kanaler. Vi har 5 kongehytter på pladsen. De ligger på H13, H14, H15, H16 og H17, i første række i forhold til reception, badeland og legeplads. I hytterne forefindes køkkensektion med køkkengrej, 2 kogeplader, service, miniovn, køleskab og kaffemaskine. Der er dyner og hovedpuder til det antal personer, som er tilmeldt på enheden. På terrassen er der bord og stole.

Fjordhytte

Super lækker hytter med eget toilet og bad. Dejlig opholdsstue med TV og side plads. Soveværelse med dobbeltseng, hems med to sovepladser og moderne køkken med rigtig ovn, service og opvaskemaskine!

Kollundhytte

Hytterne er indrettet til 5 personer (4 alm. senge + 1 opredning i stuen) og er røgfri. Hytterne er på 25 m² med eget toilet og bad, separat soveværelse og hems med kig til stjernerne. Hytterne har en dejlig, rummelig stue, stort køkken.

Enebæroddehytte

Velkommen til Enebærodde hytte! Hytten er en villavogn og er rummelig med plads til selskaber på op til 8 personer.

Thoruphytte

Mobilehomes er vores nye og komfortable overnatningsmulighed, på hele 45 kvm.
Indretningen i model Classic består af 2 værelser, det ene med dobbeltseng og det andet med køjesenge.

Klimhytte

Mobilehomes er vores nye og komfortable overnatningsmulighed, på hele 45 kvm.

Rømøhytte

2 værelser, 1 med dobbeltseng – 1 med køjeseng. Ideel til 2 voksne og 2 børn.

Lakolkhytte

2 værelser, 1 med dobbeltseng -1 med køjeseng. Ideel til 2 voksne og 2 børn.

Skagenshytte Plus

Skagenshytte Plus har eget toilet og bad, 2 separate soverum, samt TV med div. kanaler og Chromecast.

Skagenshytte

Store, 6 personers hytter med toilet og bad, 2 separate soverum, samt TV med div. kanaler.

Båringhytte

Denne hytte er udviklet til par eller den lille familie der ikke kræver så meget plads, men samtidig værdsætter høj kvalitet. Hytten er indrettet til 4 personer med et separat soveværelse med dobbeltseng, opholdsrum med sovesofa samt badeværelse. I opholdsrummet er der tekøkken. På den sydvendte terrasse er det havemøbler så I kan sidde udenfor og nyde det dejlige danske vejr. Hytten er udstyret med alt i service, kombi ovn/komfur, køleskab m/frys, kaffemaskine, elkedel samt TV.


Camping med badeland og fuldt aktivitetsprogram

Uanset om du er til camping i egen campingvogn, ferie i campinghytte, glamping eller noget helt fjerde, så har du altid fri adgang til badeland og pool, når du holder ferie hos First Camp. Derudover har alle overnattende gæster naturligvis også gratis adgang til vores topmoderne servicebygninger, gratis bad og varmt vand samt timevis af sjov og underholdning for hele familien.

'Ude godt, men hjemme bedst' er et udtryk vi alle kender, men med en ferie i en campinghytte hos First Camp kan du kombinere følelsen af hjemme med at holde ferie i skønne omgivelser på vores campingpladser i Danmark.

Herunder kan du klikke dig ind på de enkelte campinghytter og læse mere om campinghytternes faciliteter, campingpladsen, området og meget mere.

Book din campinghytte med Flex, så kan du få pengene tilbage helt indtil kl. 15 dagen før ankomst, hvis du ændrer mening. Nemt og enkelt – præcis som en ferie skal være.

Prisen er altid inklusiv:

Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at poolens åbningstider kan variere afhængigt af destinationen du besøger. Gæster på Lakolk Strand – Rømø har ikke adgang swimmingpool/badeland. Fri adgang til pool og/eller badeland gælder ikke Bøjden Strand og Ajstrup Strand.