Gå til indhold

Mere frihed med Flex og Basis

I mange rejsebrancher, såsom charter og hoteller, kan du vælge mellem at booke den billigste billet og ikke være i stand til at annullere eller ombooke, eller at booke en fleksibel billet, der kan annulleres tæt på ankomsten. Men inden for camping har der ikke været det samme fleksible produkt – indtil nu!

Vi er den første campingkæde i verden, der nu lancerer et fleksibelt produkt, Flex, der koster lidt mere end Basis, men som gæsterne kan annullere – uanset grund – indtil kl 15:00 dagen før ankomst. Vi stræber altid efter at være på forkant for at du som gæst får den bedst mulige oplevelse, og vi håber, at denne reservationsmetode bliver værdsat.

Hvordan fungerer Basis og Flex?

Når du vil booke dit ophold enten online eller telefonisk, betyder at der nu to veje at gå, og flex- og basispriser er tilgængelige på alle vores campingpladser.

Basis er den billigere mulighed. I tilfælde af aflysning refunderes det beløb, du betalte, ikke. Det er vi beholder det fulde beløb, du betalte for din reservation. Basis er et godt valg, hvis du ved nøjagtigt, hvornår du vil komme, og hvor længe du ønsker at blive.

Flex er den fleksible mulighed. Du kan annullere dit ophold indtil kl. 15:00 dagen før ankomst med fuld refusion af reservationsværdien (minus et administrationsgebyr på DKK 100,- i Danmark). Denne mulighed er god, hvis du for eksempel vil booke dit foretrukne sted i god tid, men er usikker på, om du kan komme den dag. Vi tilbyder blot mere frihed i din reservation. Bemærk, at hvis reservationen blev foretaget pr. telefon, vil der også blive betalt et reservationsgebyr på DKK 100, dette refunderes ikke ved afbestilling.

Prisen er altid inklusiv:

• Fri adgang til pool/badeland i hele opholdsperioden*
• Strømforbrug og el tilslutning**
• Gratis varmt vand og bad i servicebygninger
• Gratis brug af ovne, kogeplader og mikroovne i servicebygninger
• Aktivitetsprogram fra mandag til lørdag ***

* Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at poolens åbningstider kan variere afhængigt af destinationen du besøger. Gæster på Lakolk Strand – Rømø har ikke adgang til badeland eller pool.
** Gælder ikke Klim Strand og Råbjerg Mile.
*** Gælder alle destinationer, undtagen Lakolk Strand, mellem uge 27-32.

First Camp Club

First Camp Club Hvis du elsker camping, vil du elske vores medlemsklub First Camp Club. Som...

Læs mere

Flex og Basis

Mere frihed med Flex og Basis I mange rejsebrancher, såsom charter og hoteller, kan du vælge...

Læs mere

Om First Camp

Om First Camp First Camp er Skandinaviens største og førende kæde inden for camping. Vi er stolte...

Læs mere

Danske campingpladser

Campingpladser i Danmark Her finder du alle vores danske campingpladser. Fire af campingpladserne...

Læs mere

Svenske campingpladser

Vores svenske campingpladser Her finder du alle vores svenske campingpladser. Næsten 40...

Læs mere

Henter kortet...

Henter

Læsningstips til campinglivet

Kør på mountainbike om efteråret/foråret

Læs mere

Din guide til Skåne

Læs mere

11 tips til mindre campingpladser

Læs mere