Gå til indhold

Mere frihed med Flex og Basis

I andre rejsebrancher, såsom fly og jernbane, kan du vælge mellem at booke den billigste billet og ikke være i stand til at annullere eller genbestille, eller at booke en fleksibel billet, der kan annulleres tæt på turen. Men inden for camping har der ikke været den samme type fleksible produkt – indtil nu!

Vi er den første campingkæde i verden, der nu lancerer et fleksibelt produkt, Flex, der koster lidt mere end Basis, men som gæsterne kan annullere – uanset grund – indtil kl 15:00 dagen før ankomst. Vi stræber altid efter at være i forkant for at du som gæst får den bedst mulige oplevelse, og vi håber, at denne reservationsmetode bliver værdsat.

Hvordan fungerer Basis og Flex virkelig?

Når du vil booke dit ophold enten online eller telefonisk, er der nu to veje at gå, og flex- og basispriser er tilgængelige på alle vores campingpladser.

Basis er den billigere mulighed. I tilfælde af aflysning refunderes det beløb, du betalte, ikke. Det er vi beholder det fulde beløb, du betalte for din reservation. Basis er et godt valg, hvis du ved nøjagtigt, hvornår du vil komme, og hvor længe du ønsker at blive.

Flex er den fleksible mulighed. Du kan annullere dit ophold indtil 15:00 dagen før ankomst med fuld refusion af reservationsværdien (minus et administrationsgebyr på SEK 100). Denne mulighed er god, hvis du for eksempel vil booke dit foretrukne sted i god tid, men er usikker på, om du kan komme den dag. Vi tilbyder blot mere frihed i din reservation. Bemærk, at hvis reservationen blev foretaget pr. Telefon, vil der også blive betalt et reservationsgebyr på DKK 100, dette refunderes ikke ved afbestilling

Flex og Basis

Mere frihed med Flex og Basis I andre rejsebrancher, såsom fly og jernbane, kan du vælge mellem...

Læs mere

Arbejd hos os

First Camp er Skandinaviens største campingkæde med over 40 destinationer. Vi er nået hertil ved...

Læs mere

Om First Camp

Om First Camp First Camp er Skandinaviens førende kæde inden for camping, fordi vores gæster har...

Læs mere

Bæredygtighedsarbejde

Når du vælger at booke en overnatning hos First Camp, så foretager du også et bæredygtigt valg....

Læs mere

Information om Covid-19

Information om Covid-19 Hos First Camp følger vi løbende udviklingen omkring Covid-19...

Læs mere

Danske campingpladser

Vores danske campingpladser Her finder du alle vores danske campingpladser. Fire af...

Læs mere

Svenske campingpladser

Vores svenske campingpladser Her finder du alle vores svenske campingpladser. Næsten 40...

Læs mere

Laddar karta...

Loading