Kolmarden äventyrsgolf
Solvikk äventyrsgolf
Stensö äventyrsgolf
Yessi fotsteg

Eventyrgolf

Vores eventyrgolf er en populær aktivitet under opholdet for både små og store campister. Afgør en gang for alle hvem der er familiens mester, måske bliver det dig?  Udlejning sker gennem butikken.

På dessa campingar hittar du Äventyrsgolf!

Åhus – Kristianstad

Vår camping i Åhus utanför Kristianstad på Skånes östkust ligger nära vidsträckta stränder, trolska skogar och lugna sjöar.

Ånnaboda - Örebro vinter

Ånnaboda – Örebro

First Camp Ånnaboda – Örebro tilbyder vildmark og aktiviteter året rundt for hele familien med alt fra diskgolf og mountainbiking, svømning, fiskeri og lejrliv.

Ansia - Lycksele vinter

Ansia – Lycksele

First Camp Ansia – Lycksele er en herlig premium-destination i det nordlige Sverige. Ansia er en familiecamping i ordets egentlige forstand med egen badestrand og flere legepladser til børnene.

Arcus – Luleå

Velkommen til Norrbottens største by – Luleå og det nordligste af First Camps bestemmelsessteder.

Björkäng camping

Björkäng – Varberg

First Camp Björkäng – Varberg i Tvååker syd for Varberg er en smukt beliggende familiecamping. Området kaldes med rette Hallands Riviera, og på campingpladsen finder du alt hvad du har brug for, for at skabe dejlige ferieminder.

Björknäs – Boden

Velkommen til vores idylliske campingplads i Boden, First Camp Björknäs – Boden,

Bogense City – Fyn

Om man er til en gåtur i skoven, en køretur i smukke omgivelser eller en svømmetur ved stranden kan det lade sig gøre i Bogense.

Bøsøre Strand – Fyn

Hvis I er på udkig efter et moderne feriecenter på Fyn med badeland, så er et ophold på First Camp Bøsøre Strand – Fyn stedet.

City – Stockholm

First Camp City – Stockholm er smukt beliggende midt i Flatens naturreservat i de sydøstlige dele af Sveriges hovedstad Stockholm. Her finder du en lille og personlig campingplads helt omgivet af naturens grønne planter og i bekvem afstand til bypulsen i det centrale Stockholm.

City – Strömstad

First Camp City – Strömstad is a tranquil and scenic campsite in an authentic Bohuslän setting close to the sea. Here you can really relax and enjoy your holiday. The campsite is situated on a mountain in a wonderfully, hilly landscape, where each pitch is unique with stunning views.

Duse Udde – Säffle

Velkommen til vores camping Duse Udde uden for Säffle! Her tilbydes du alt fra kultur og historie til eventyr og aktiviteter af alle mulige slags.

Lugnet – Falun

First Camp Lugnet – Falun ligger i et fredeligt miljø omgivet af smuk natur ved Faluns østside.