Jobba på First Camp - Lediga tjänster personal
Säsongsstart
Säsongshäfte Yessi
Säsongsstart
SÆSONSTART 2024

Snart sæsonstart 🎉 Her er alt, du behøver at vide!

Hurra, snart starter sommersæsonen 2024, og ingen er mere spændt end os. Vores destinationer er i fuld gang med at forberede alt, nye medarbejdere skal bydes velkommen, butikkerne begynder at blive fyldt op, der bliver gjort rent overalt, og den røde løber skal selvfølgelig rulles ud. Her har vi samlet alt, hvad der kan være nyttigt at vide inden check-in. Vi ses snart!

Datoerne for årets sommersæson:

 • 22. marts - 22. oktober | Danmark & Syd-/midtsverige
 • 26. april - 15. september | Midtsverige
 • 24. maj - 22. september | Nordsverige
Säsongsstart DK

Tjek sæsonhæftet ud!

Når sæsonen begynder, kan du endelig bladre igennem dit sæsonhæfte. Hold hæftet tæt ved hånden i løbet af sæsonen og glem ikke at udnytte alle tilbuddene. Allerede nu kan vi afsløre lidt om, hvad der gemmer sig der...

 • Rabat på camping til dine venner
 • Forfriskende is fra butikken
 • Gratis mini- og eventyrgolf
Norrlands bfirst camp tylösand - halmstad

NYT! Gratis campinguge denne sommer

Du læste rigtigt! For at vise ekstra taknemmelighed over for alle i vores store sæsonfamilie, vil vi give en gratis campinguge til alle sommersæsongsgæster. Snart vil du modtage mere information via mail om, hvordan du kan drage fordel af tilbuddet, så hold øje med din indbakke!

Hverv en ven - spar endnu mere!

Delt glæde er dobbelt glæde! 😄 Hverv en ven til en valgfri destination for sommersæsonen 2024, så får både du OG din ven 1000 kr rabat på jeres sæsoner. Rabatten fratrækkes ved betaling af sæsonpladsen eller på elregningen ved sæsonens afslutning.

 • 1000 kr rabat til dig + din ven
 • Gælder kun for nye sæsongæster
 • Bookes direkte via valgt destination

Prispakker med 500 kr rabat

Hvis du foretrækker at være på farten i løbet af højsæsonen, kan du vælge enten for- eller eftersæson, eller måske begge dele! Vælg forårssæson her og eftersæson der - og få 500 kr rabat på eftersæsonprisen. Kontakt receptionen for at benytte tilbuddet.

 • 500 kr rabat på eftersæsonen
 • Gælder alle destinationer
 • Kan kun bookes på stedet

Godt at vide før check-in:

På indtjekningsdagen
Indtjekningstiden er kl. 13.00, men lokale afvigelser kan forekomme. Hold øje med din destinations Facebook-side for seneste info. Stederne kan stadig være våde på grund af en tidlig sæsonåbning og en vinter med meget nedbør. I begyndelsen af sæsonen vil ikke alle faciliteter være åbne på alle destinationer, og udvalget vil blive udvidet senere.

Det er i orden, at en anden end dig, som står på bookingen, tjekker dit udstyr ind, men det er dit ansvar at formidle de oplysninger, du har fået, om blandt andet opstillings- og trivselsregler.


Tjek ind senere
Hvis du ikke kan ankomme på indtjekningsdagen, skal du informere destinationen via e-mail senest 24 timer før den planlagte ankomst, dette gælder også, hvis du planlægger at tjekke ind uden for receptionens åbningstider. Når receptionen er ubemandet, finder du dit adgangskort i nøgleskabet, derfor er det vigtigt, at du informerer destinationen i god tid, så vi kan lægge dit adgangskort i skabet.


Tjek ind tidligere
Hvis du ønsker adgang til din plads tidligere, kan du gå ind på vores online booking og se, om pladsen er ledig. Foretag en booking direkte online og vælg din specifikke sæsonplads, eller ring til os og foretag en booking via telefon.


Vand
På campingområdet åbnes vandet først, når der ikke længere er risiko for nattefrost. Da årets sæson starter tidligt, håber vi på plusgrader og godt vejr. Vand er altid tilgængeligt i servicehusene.


Trivsels- og opstillingsregler
Din sæsonplads er faktisk dit andet hjem, så selvfølgelig vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at din sæson bliver så behagelig som muligt. I vores trivselsregler finder du også information om, hvordan du opstiller dit udstyr korrekt. Vores opstillingsregler er til for at sikre, at pladsen er tryg og sikker for vores gæster, medarbejdere og naturen.


Hvilken elpris gælder på min destination?
I slutningen af 2023 gennemgik vi vores proces for prissætning af strøm for vores sæsonsgæster. Nu opdaterer vi prisen hver tredje måned for at sikre, at vi følger de aktuelle markedspriser. Inden hver ny elperiode får du information via mail og på vores hjemmeside. Her kan du læse mere om din elpris og hvornår den næste opdateres.


First Camp Club
Som medlem af First Camp Club får du 5% point tilbage på døgnreservationer. Det er ikke muligt at få point på sæson- og erhvervsreservationer, og det er heller ikke muligt at betale dele af din sæsonreservation med point. Derimod kan du selvfølgelig benytte alle andre fordele som medlem af First Camp Club.


Hvad sker der, når sæsonen er slut?
Har du prøvet at campere om vinteren? Mange af vores destinationer tilbyder også vintersæson, så du kan have feriefølelse året rundt! Hvis du derimod kun er en sommercamper, kan du på de fleste destinationer vælge at efterlade gulv eller hele dit udstyr om vinteren. Kontakt din destination for mere information om, hvad der er muligt.