Gå til indhold

Her bliver dit møde en oplevelse!

Vi har plads til både store og små grupper, alt efter hvor du vil hen og hvad du ønsker at lave under dit ophold. Sammen med dig skræddersyer vi en pakke, der passer til dine ønsker og ideer, på vores smukt beliggende destinationer i både Danmark og Sverige.

Vi har erfaring med at modtage forskellige typer grupper, der både ønsker at styrke deres holdånd, lave sjove aktiviteter sammen eller arrangere udstillinger og andre typer arrangementer. Vores destinationer ligger tæt på naturen og har store åbne vidder, der er perfekte til femkamp, ​​fodboldturneringer, agilitykonkurrencer og gruppeaktiviteter. Vi udvider gerne vores erfaring med andre typer grupper og byder velkommen til alle, der har lyst til at mødes i naturen.

Træningslejr

Fodbold, orienteringsløb, svømning, skiløb og skiskydning er nogle eksempler på de træningslejre, vi har hos os.

Skoleklasser

Teambuilding i begyndelsen af ​​et skoleår for at skabe relationer eller som en dejlig afslutning på sommeren.

Hundetræf

Flere af vores destinationer er perfekte til udstillinger, agility, hvalpetræf og træningslejre.

Bryllup, fest og konfirmation

Vi er et prisbilligt alternativ til naturskønne fejringer af jubilæer, bryllupper og konfirmationer.

Fiskeri

Vi er vant til at arrangere fiskekonkurrencer og kan tilbyde fiskeguider på flere af vores destinationer.

Den lille eller store gruppe? Kontakt os, så hjælper vi!

Er I en lille gruppe på 12 personer eller en stor gruppe på 1200 personer? Kontakt os, så finder vi et alternativ, der passer til dig! Udfyld en interessetilkendegivelse, så vender vi tilbage til dig med mere information. Du kan også sende en mail til gruppe@firstcamp.dk. Vi glæder os så meget til at høre fra dig!

Nogle af vores destinationer for grupper i Danmark

Har I lyst til at samles i eventyrmiljøet Lycksele, de naturnære aktiviteter i Hökensås eller de smukke landskaber på Skånes østkyst? Her er noget for alle typer grupper, store som små! Læs mere om nogle af vores destinationer her. For informationer

Bogense City - Fyn

En unik perle på Nordfyn

På Nordfyn ligger First Camp Bogense City. Her finder du fantastisk natur med skønne omgivelser. First Camp Bogense City ligger blot 5 minutters gang fra den historiske købstad Bogense, hvor du finder flere restauranter, hyggelige caféer, shopping muligheder og historiske seværdigheder. Prøv f.eks. at overnatte i vores Aloha Camp i de lækreste Glamping-telte. Ellers kan I også vælge at overnatte i vores skønne hytter, alle med eget bad og toilet. Yderligere har vi naturligvis også herlige campingpladser.

- Svømmehal
- Badeland
- 300 meter til badestrand
- Pool
- Legepladser
- Strand
- Tennis
- Fitness
- Shopping

Bøsøre Strand - Fyn

Eventyrlige Sydfyn

Hos First Camp Bøsøre Strand får du et arrangement i yderst naturskønne omgivelser, med masser af aktiviteter for alle slags events og arrangementer. Bøsøre ligger på Sydfyn, helt ud til Storebælt, og med udsigt til Storebæltsbroen. Prøv kræfter med en kajaksejlads, udfordre din gruppe til et slag fodboldgolf eller minigolf. Mulighederne er mange. Du kan vælge at bo i veludstyrede hytter, Glamping-telte eller på campingpladsen.

- Boldbane
- Beachvolley
- Få skridt fra badestrand
- Minigolf
- Kajak
- Spa
- Badeland
- Fodboldgolf
- Legepladser

Frigård - Flensborg Fjord

Møder og events uden grænser

Blot 6 km. fra den dansk-tyske grænse, beliggende i Kollund med udsigt udover Flensborg Fjord finder du First Camp Frigård. Nyd den grie atmosfære, den smukke natur og de mange aktiviteter. På Frigård skaber rammerne til et hyggeligt møde eller arrangement - så langt sydpa, som det lader sig gøre. I Danmark altså. Du kan vælge at bo i veludstyrede hytter eller på campingpladsen.

- Minigolf
- Jacuzzi
- Sauna
- Legepladser
- Boldbane
- Kort afstand til Flensborg Fjord
- 500 meter til badestrand
- Grænsehandel
- Shopping

Hasmark Strand - Fyn

Enestående Nordfyn

Hvad siger du til et inspirerende arrangement på Nordfyn? På Hasmark Strand - Fyn findes der rigtig fine lokaler. Her findes også gode muligheder for aktiviteter i naturskønne omgivelser. Afholde f.eks. dit møde eller arrangement i vores loungeområdet med pool og bar. Du kan vælge at bo i vores veludstyrede hytter, i Glamping-telte eller på campingpladsen.

- Naturskønne omgivelse
- Boldbane
- Spa
- Sauna
- Badeland
- Pool
- Lounge-område
- Bar
- 100 meter fra sandstrand

Klim Strand - Nordvestkysten

Fascinerende Nordjylland

First Camp Klim Strand byder på fascinerende natur og historiske seværdigheder. Områdets klitplantager og lange hvide sandstrande er den perfekte kulisse for et godt møde eller arrangement. Udfordre dine gæster på minigolfbanen, multibanen, på beachvolleybanen eller måske til et slag Padel? Efterfølgende kunne et besøg i vores Wellness-afdeling med massagebad, dampbad, sauna og det "kolde gys" måske friste? Du kan vælge at bo i veludstyrede hytter, eller på campingpladsen.

- Tennis
- Padel
- Boldbane
- Naturskønne omgivelser
- MTB
- 200 meter fra sandstrand

Lakolk Strand - Rømø

Paradisøen i Vadehavet

First Camp Lakolk Strand finder du både plads til hygge og eventyr. Med sin beliggenhed midt i Nationalpark Vadehavet, ganske tæt på den danske-tyske grænse og med en af Europas breddeste sandstrande skaber First Camp Lakolk Strand de perfekte rammer til et mindeværdigt arrangement. Campingpladsen ligger helt ned til klitterne, med direkte adgang til stranden og det altid klare blå hav. På First Camp Lakolk Strand kan du vælge at bo i hyggelige hytter, eller på campingpladsen.

- En af Europas breddest sandstrande
- Få skridt fra badestrand
- Shopping
- Nationalpark Vadehavet
- Grænsehandel
- Minigolf
- Naturskønne omgivelser

Råbjerg Mile - Skagen

Møder og events på toppen af Danmark

First Camp Råbjerg Mile - Skagen er beliggende på toppen af Nordjylland, midt i Danmarks storslåede natur på Skagen odde og tæt ved Råbjerg Mile. Naturen omkring campingpladsen indbyder til udflugter, og enestående naturoplevelser. First Camp Råbjerg Mile - Skagen ligger kun 12 km syd for Skagen, som byder på masser af kulturelle muligheder. Du kan vælge at bo i veludstyrede hytter, i Glamping-telt eller på campingpladsen.

- Badeland
- Pool
- Legepladser
- Petanque
- Boldbane
- Tennis
- Minigolf
- Shopping

Skovlund - Lillebælt

Enestående udsigt over Lillebælt

Med stort udendørs vandland, 5 legepladser, flotte faciliteter, minigolf, tennis, kiosk, Bistro Corner og måske Fyns flotteste havudsigt er First Camp Skovlund det oplagte valg til dit næste møde eller arrangement. Hos First Camp Skovlund finder du alle moderne bekvemmeligheder, der hører sig en campingplads til. Yderligere har vi også en række andre tilbud, der kan være med til at gøre dit møde eller arrangement til en mindeværdig oplevelse. Du kan vælge at bo i veludstyrede hytter, i Glamping-telt eller på campingpladsen.

- Naturskønne oplevelser
- Enestående udsigt over Lillebælt
- Legepladser
- Minigolf
- Tennis

Duse Udde - Säffle

En ægte perle på kanten af ​ Vänern

Fantastisk natur, der indbyder til udendørs aktiviteter, vandring og cykling. Ved Duse Udde er der store arealer i nærheden, som er perfekte til forskellige boldsportsgrene. Der er også et selvstændigt mødelokale på 80 kvadratmeter, hvor der kan arrangeres middage, fester, møder, kunst- og hundeudstillinger eller andet at se. Du kan vælge mellem at bo i veludstyrede hytter eller dejlige campingpladser

- Kano, roning og vandcykler
- Hyggelig saunahytte
- Sauna
- Spa
- Volleyball
- Minigolf

Åhus - Kristianstad

Skånes lækre Østkyst

Nær Kristianstad, ved siden af ​​lange hvide sandstrande, magisk natur og rolige søer, finder du Åhus. Her er der områder, der inviterer til leg, teambuilding og aktivitet, samt mange spændende udflugtsmål. Alt for at give et møde, en træningslejr eller enhver anden form for at samle det lille ekstra. Du kan vælge mellem at bo i veludstyrede hytter eller dejlige campingpladser.

- Motorcross
- Kantarellbadet
- Boldbane
- Tennis
- Volleyball
- Eventyrparken Upzone

Ansia - Lycksele

Ved Umeälvens spejl

Et sted for både ro og eventyr. I Ansia er der store områder til udendørs aktiviteter og floden indbyder til flere aktiviteter alt efter årstiden. Svømning, kanosejlads og forskellige sjove issportsgrene er nogle eksempler. Flere lokaler til forskellige typer møder, fester eller bare for at samles. Du kan vælge mellem at bo på vores hotel, i veludstyrede hytter eller på dejlige campingpladser.

- Rafting
- Kano
- Cykeludlejning
- Frisbee golf
- Hundeslæde og isvogn

Hökensås - Tidaholm

Drømmen for alle naturelskere

Hökensås ligger midt i et fredet område på den vestlige bred af søen Vättern, kendt for sit utrolige ørred- og regnbuefiskeri og sine mange søer. Der er store arealer at hygge sig på, blandt andet en fodboldbane til forskellige boldsport, øvelser og aktiviteter. En restaurant, servicecenter og en velassorteret fiskebutik ligger også i området. Du kan vælge mellem at bo i veludstyrede hytter eller dejlige campingpladser.

- Fiske
- Vandring og cykling
- Pade
- Petanque
- Minigolf
- Langrend

Moraparken - Dalarna

Bo midt i Vasalopp areanaen

I Mora bor du i gåafstand fra 20 forskellige sportsarenaer og en kort gåtur til centrum af Mora. Der er store arealer med samlingsmuligheder både indendørs og udendørs. Til store arrangementer er der også en scene med cirka 450 pladser, perfekt til dansearrangementer, teater og gallamiddage. Du kan vælge mellem at bo på vores hotel eller i veludstyrede hytter. Der er selvfølgelig også campingpladser.

- Moutainbike
- Kirkebåd
- Eget Vasalopp på ski eller cykel
- Langrend med guide

Ånnaboda - Örebro

Eventyr i naturskønne omgivelser

Midt i Bergslagens vilde natur, ved foden af ​​Kilsbergen og et stenkast fra søen Ånnaboda ligger naturperlen Ånnaboda. 20 kilometer fra Örebro med masser af aktiviteter at finde. I området er der mountainbikes til leje og desuden to splinternye padelbaner, perfekt hvis man vil udfordre hinanden. Du kan vælge mellem at bo på vores hotel eller i veludstyrede hytter. Der er selvfølgelig også campingpladser.

- Mouintainbike
- Elektronisk skiskytte
- Yoga
- Padel
- Langrend

Mange muligheder til alle slags møder

Aktiviteter sammen

På alle vores destinationer er der forskellige aktiviteter alt efter, hvad netop din fest søger. Store arealer til femkamp, ​​fodboldbaner til boldsport og andre sjove udendørsaktiviteter i dejlige omgivelser.

Træningsmuligheder

Tid til træningslejr? Mange af vores destinationer ligger i umiddelbar nærhed af træningsfaciliteter til forskellige former for sportsaktiviteter. Flere destinationer har deres egne fodboldbaner og andre større græsarealer til brug. Med fællesbolig i hytte er vi en overkommelig mulighed for klubben eller foreningen.

Agility og hundeudstillninger

Flere af vores destinationer har gode lokationer til både hundeudstillinger, agilitykonkurrencer og hvalpetræf. Store grønne områder med plads til masser af sjov og spas for vores firbenede venner.

Mad og drikke

Vil du tage teambuildingen et skridt videre og lave mad sammen som en gruppeaktivitet, eller vil du have os til at tage os af det? Ud fra dine ønsker skræddersyer vi en mulighed, der passer til dig. Vi kan altid tilbyde catering og på nogle af destinationerne har vi vores egne restauranter.

Fiskeri, kano, og oplevelser til søs

Tilbring en dag på en stille sø og prøv lykken med at fiske sammen. Flere af destinationerne ligger lige ved kysten eller ved fine søer og har gode fiskemuligheder samt SUP, kano og kajak. En perfekt gruppeaktivitet for alle aldre.

Team building

Der er ikke noget, der styrker gruppen så meget som at tage af sted et par dage sammen og tilbringe kvalitetstid sammen. Vi har samarbejdspartnere med stor erfaring i teambuilding og kommer gerne med ideer til øvelser, der kan styrke fællesskabet og sjove ting, du kan finde på.

First Camp Club

First Camp Club Hvis du holder af camping, vil du elske vores medlemsklub First Camp Club. Som...

Læs mere

First Camp Bistro

First Camp Bistro På udvalgte First Camp destinationer serverer vi veltillavet mad, alt fra...

Læs mere

Underholdning og aktiviteter

Rekordmange aktiviteter venter til sommer! Næsten 10.000 aktiviteter og tusindvis af timer med...

Læs mere

Flex og Basis

Mere frihed med Flex og Basis I mange rejsebrancher, såsom charter og hoteller, kan du vælge...

Læs mere

Børneklub

Gratis børneklub - Gå på eventyr med lykkedyret Yessi Det er kun hos First Camp, du kan møde...

Læs mere

Danske campingpladser

Campingpladser i Danmark Her finder du alle vores danske campingpladser. Fire af campingpladserne...

Læs mere

Klassificering på First Camp

Guide til din nye favoritdestination Hvad betyder symbolerne egentlig? Vores destinationer...

Læs mere

Lågpriskalendern

.

Læs mere

Henter kortet...

Henter