Familie

I Rättvik og omegn er der masser at se og opleve. Læs gerne mere på Rättvik Kommunes hjemmeside for at få flere tips til attraktioner! Her har vi angivet nogle tips. Klik på det pågældende link for at læse mere.

Kano

På campingområdet er der et antal kanoer til udlejning. Tag på skovtur og padl op/ned ad Siljan eller Enåen. En rigtig sjov udflugt, hvor du kan opleve destinationens smukke omgivelser.  

Du booker og lejer din kano i butikken. Redningsvest medfølger altid i kanolejen. For at leje kano skal man være mindst 15 år.

Läs mer


Gokart

Elsker du tempofyldte eventyr, som giver et rigtigt adrenalinkick? Så skal du prøve at køre gokart, hvis du ikke allerede har gjort det! Her kan du opleve racing i verdensklasse med hele familien! Rättviks gokartbane er en af Nordeuropas længste baner og tilbyder en fartoplevelse ud over det sædvanlige. Åben alle hverdage.

Mere info Drop-In – 0248 12966

Läs mer


Højt og lavt

I direkte tilknytning til vores søstercampingplads First Camp Enåbadet – Rättvik ved siden af minigolfbanen finder du et rigtig sjovt eventyr! Nemlig en klatrepark for hele familien. Her kan du både lege, træne, klatre og udfordre en eventuel højdeskræk på samme tid! 

Du kan prøve kræfter med flere spændende forhindringer og ziplines, fordelt på 6 forskellige baner med varierende sværhedsgrad. Ingen tidligere erfaring er nødvendig, og du får al instruktion på stedet. Book gerne sele på linket nedenfor for at være garanteret en plads. På siden finder du også åbningstider og prislister.

Läs mer