Nickstabadet - Nynäshamn
Nickstabadet - Nynäshamn
Nickstabadet - Nynäshamn

Camping

Hos First Camp Nickstabadet – Nynäshamn kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 2 servicehuse på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

Når du booker ophold på vores campingplads i Nickstabadet – Nynäshamn så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik
ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i
det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Ståplads

Ståplads med el til campingvogn - maks. længde 9 meter

Dejlige ståpladser med el til større campingvogne. Ståpladserne har opstilling på græs og ligger hovedsageligt i midten af campingpladsen tæt på minigolf, legeplads og servicebygningen. Herfra er der ikke mange meter til badepladsen. Vælg din ønskede plads på kortet, når du booker.

Ståplads med el til campingvogn - maks. længde 7 meter

Ståpladser med el og opstilling på græs. Pladserne ligger hovedsageligt i midten af campingpladsen. Her er du tæt på både servicehus og minigolf. Herfra er der ikke mange meter til badepladsen. Vælg din ønskede plads på kortet, når du booker.Autocamper

Ståplads med el til autocamper - maks. længde 9 meter

Vores ståpladser med el til autocamper har opstilling på hårdt underlag, og er beliggende på campingpladsens øverste del. Vælg din ønskede plads på kortet, når du booker.

Ståplads med el til autocamper - maks. længde 7 meter

Vores ståpladser med el har opstilling på hårdt underlag, og er beliggende i midten af campingpladsen. Vælg din ønskede plads på kortet, når du booker.


Telt

Teltplads uden el

På Nickstabadet camperer du behageligt med telt på vores teltpladser. Her bor du på et hyggeligt område midt på campingpladsen og tæt på servicehuset, minigolf og legeplads. Vælg din ønskede plads på kortet, når du booker.