En forfriskende drink med udsigt over Dalaälven

Efter en dag med shopping i smukke Borlänge, en dag med svømning i Dalaälven eller en forfriskende langrendstur om vinteren, er det dejligt at nyde noget lækkert at spise. Og på ferien er det skønt at unde sig at få maden serveret. I vores populære bistro finder du store og små retter til både store og små gæster. Sæt dig ned, nyd en kold øl eller en forfriskende sodavand og vent på maden. Velkommen til lidt ekstra afslapning.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.


Kiosk

I vores kiosk finder du alt det vigtigste til hyggelige campingaftener. Her er der slik, chips, nødder og lækre drikkevarer. Hvis du er en is-elsker, er der også en hel frysedisk fyldt med de lækreste is.

Kiosken åbner i slutningen af foråret og har åbent hele sommeren. Velkommen!