Mellsta - Borlänge
Mellsta - Borlänge

Campa på First Camp Mellsta

På First Camp Mellsta – Borlänge kan du booke indkvartering til campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 2 servicebygninger på campingpladsen, og indcheckning er kl. 13:00 for dem, der bor på campingområdet. Du skal checke ud senest kl. 12:00.

 

First Camp Mellsta-Borlänge tilbyder dejlig indkvartering i rolige og smukke omgivelser lige ved siden af Dalälven. Her er der 125 campingpladser til campingvogne, autocampere og telte. Destinationens servicebygninger er udstyret med toiletter, brusere, puslerum, vaskemaskine, tørretumbler, ovn og mikroovn.

 

Hunde er velkomne, så længe de holdes i snor, når de er på området. I nærheden er der en dejlig hundebadestrand til forfriskende svømmeture og vandlege.

 

Når du booker indkvartering på vores campingplads i Mellsta, kan du hvis du ønsker det, vælge en bestemt campingplads på kortet. Så får du præcis det sted, du ønsker! Tæt på servicebygningerne, receptionen eller i det mere rolige hjørne af campingpladsen. Frihed lige som du ønsker det på din campingferie!

Campingplads

På vores campingplads i Mellsta er der flere forskellige campingpladser afhængigt af størrelsen på dit udstyr.

Campingplads med el - Maks. 11 meter

Hvis du har en ekstra stor campingvogn eller ønsker lidt ekstra plads, har du fundet det rigtige sted. Disse campingpladser ligger i et grønt og frodigt område på campingpladsen tæt på servicebygningerne. Vælg din plads på kortet under reservationen.

Følgende steder har 10 ampere: 9, 26–29, 36–37, 46–52, 56–60, 93–95, 97

Følgende steder har 16 ampere: 32–33, 68, 81–84, 87–92

Campingplads med el - Maks. 9 meter

Disse campingpladser ligger i et grønt og frodigt område på campingpladsen tæt på servicebygningerne. Vælg din plads på kortet under reservationen.

Følgende steder har 10 ampere: 1, 3–4, 14–16, 18, 20–21, 23, 30, 40–45, 69–74, 96

Følgende steder har 16 ampere: 24–25, 31, 34–35, 38–39, 61–64, 66–67, 75–80, 85–86

Campingplads med el - Maks. 7 meter

De fleste af disse campingpladser ligger i nærheden af receptionen, legepladsen og minigolfbanen på området. Hver plads har opstilling på græs og ligger i et frodigt og hyggeligt område på campingpladsen. Vælg din plads på kortet under reservationen.

Følgende steder i denne kategori har 10 ampere, undtagen plads 65, der har 16 ampere.


Telt

Teltplads uden el

Her i Mellsta tilbyder vi hyggelige pladser uden el, der passer perfekt til dig med telt! På campingpladsen finder du alle faciliteter, du kan få brug for, i servicebygningerne på området. Hvis du ønsker elektricitet til din plads, passer en almindelig campingplads med el perfekt til booking.

Saesonplads

Vidste du, at vi har pladser til dig, der ønsker at have din campingvogn hos os hele sæsonen? Eller før. Eller efter. Du bestemmer selv, hvor længe sæsonen skal vare.

Interesseret i vintersæsonen? Borlänges perle, First Camp Mellsta - Borlänge, har fine langrendsløjper direkte ved siden af campingpladsen. Når mørket falder på skoven, tændes belysningen i fem kilometer langrendsspor, så du kan stå på ski, når du har lyst. Uanset om du vælger Lugnet eller Mellsta som udgangspunkt, er du tæt på Sjön Runn, der er kendt for sin lange skøjtesæson og velpræparerede baner. De kortere spor på 3-5 km tiltrækker mange børnefamilier, og dem, der ønsker at skøjte længere, kan vælge sporet mellem Ornäs og Falun, der strækker sig imponerende 15 km hver vej. Ca. 15 km fra Mellsta ligger Romme Alpin, med 31 nedfarter fra to topper og en højdeforskel på 257 meter. Skisportsstedet har et effektivt og bekvemt liftsystem, der giver mindre ventetid og mere tid til at stå på ski.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som sæsongæst, læs mere og tilmeld din interesse her!