Campingplads tæt på havet

Vigtig information vedrørende bookinger for 2024

Den 20. september åbner vi for booking af 2024. Bemærk venligst, at campingområdet på Lilleby vil åbne for booking på et senere tidspunkt. Yderligere information vil følge snart.

 

First Camp Lilleby – Göteborg er en sprudlende campingplads tæt på havet, og den er en drøm for både store og små, der elsker eventyr! Denne campingplads ligger blot 250 meter fra havet og tæt på bykernen, hvilket giver jer mulighed for at nyde naturen og samtidig være tæt på alt det, Göteborg har at tilbyde.

På campingpladsen kan I stille jeres campingvogn, autocamper eller telt op i naturskønne omgivelser. Vælg mellem campingpladser med eller uden el. Fra alle pladser har I adgang til et fint servicehus med brusere, toilet samt vaskemaskine og tørretumbler.

Campingplads i Göteborg

Campingplads uden strøm - Max 7 & 9 meter

Fine campingpladser uden strøm. Disse pladser er spredt ud over campingområdet. Vælg din plads på kortet under bookingen og vælg selv, hvad du gerne vil have i nærheden.

Campingplads med strøm - Max 6 & 10 meter

Fine campingpladser med strøm tilkoblet. Disse pladser er spredt ud over campingområdet. Vælg din plads på kortet under bookingen og vælg selv, hvad du gerne vil have i nærheden.


Autocamper

Campingplads for autocamper med strøm - maksimalt 7 & 10 meter

Fine autocamperpladser med strømtilslutning. Vælg din specifikke plads på kortet, når du booker.


Servicehuse

På Göteborgs Camping finder du en nybygget hovedbygning og et nyligt renoveret servicehus. I hovedbygningen er der en reception med butik, restaurant og konferencelokaler med plads til 70 deltagere.

Som gæst i en hytte eller på en campingplads på Göteborgs Camping har du fuld adgang til vores nyrenoverede servicehus. Her finder du lyse og rene toiletter, håndvaske og brusere. Vi har også vaskemaskiner og tørretumblere.

Afstanden fra campingpladserne til servicehuset er ca. 300 meter.


Sæsonplads

Du ved vel at vi har pladser til dig der ønsker at have din campingvogn stående hos os hele sæsonen? Eller før. Eller efter. Du bestemmer helt enkelt selv hvor længe du ønsker at sæsonen skal vare.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som sæsonarbejder, så meld din interesse her!