Aktiviteter i lokalområdet

First Camp Lilleby – Göteborg: en kombination af storbypuls og havbad!
Velkommen til fantastiske Göteborg med et stort udvalg af aktiviteter både på og i nærheden af campingpladsen. Med busforbindelse lige ved campingpladsen er du tæt på Göteborgs store udbud af forlystelser, shopping, restauranter og storbypuls. Efter en hektisk dag i begivenhedernes centrum kan du slappe af på klipperne eller sandstranden og tage en dukkert i havet.

 

Herfra er det nemt at tage bussen ind til centrum for at gå på opdagelse.
Her findes Liseberg, der er Nordens største forlystelsespark, videnskabscentret Universeum og Världskulturmuseet.
Byen er fyldt med enestående shopping, hyggelige caféer og velrenommerede restauranter. Udforsk Göteborgs skærgård med Evert Taubes barndomsø Vinga, krabbefiskeri og sælsafari – mulighederne er uendelige!

 

100 Point Challenge
Oplev Göteborg med dette unikke spil for hele familien, arbejdskammeraterne eller vennegruppen! Det er lærerigt og samtidig utroligt sjovt.

 

Vestkystens skærgård – Kastor Boat
Nyd Göteborgs unikke skærgård til søs. Alle årstider byder på sin charme og nye oplevelser. Sælsafari, Evert Taubes barndomsø Vinga, makrelfiskeri eller måske hummerfiskeri.

 

Forlystelsesparken Liseberg
Hop på sporvognen, og leg med familien i Nordens største forlystelsespark. Fra rutsjebanerne Balder og Helix til fællessang med kendte artister. Her findes alt til alle aldre.

 

Göteborgs Gokartcenter
15 min. fra os finder du Göteborgs Gokartcenter. Fartfyldt racing både inden- og udendørs.