Holbæk Fjord – Sjælland

Sofiemindes Allé 1, 4300 Holbæk

Lige nu: 25% rabat hele sommeren!

Vi fejrer Pinse med 25% rabat på Holbæk! Gælder alle overnatninger 1. juni – 31. august. Brug rabatkode: VACAY25. Book senest mandag den 20. maj kl 23:59. Tilbuddet gælder også på Ajstrup og Bøjden, pas på!

 

Velkommen til First Camp Holbæk Fjord – en sand perle ved vandet, åben hele året rundt. Vores campingplads byder dig velkommen til et vidunderligt ferieeventyr midt i den danske natur, hvor Sjællands skønhed og ro møder aktivitet og livsglæde. For familier med børn er Sjælland et paradis, fyldt med sjove attraktioner som Sommerland Sjælland, BonBon Land og Tivoli. Er du passioneret omkring fiskeri, byder ud over Sjællands kyster og vandløb på nogle af Danmarks bedste fiskevande.

 

Vores campingplads er omgivet af smukke øer, fra Møn til Lolland, Falster og de charmerende Omø, Sejerø, Nekselø og Orø. Og hvis du er i humør til storbyoplevelser, er First Camp Holbæk Fjord et godt udgangspunkt for at udforske København.

 

 

Vi ser frem til at gøre din ferie uforglemmelig på First Camp Holbæk Fjord – dit vindue til det bedste af Sjælland, uanset om du søger fred og ro eller eventyr og oplevelser. Velkommen!


Vi tilbyder

Husdyr tilladt

Aktiviteter

Børnepool
Cykelveje
Fodboldbane
Gym
Hoppepude
Legeplads
Sauna
Strand
Swimmingpool
Vandrestier

Praktisk info

Her finder du mere praktisk information, der kan være nyttig at vide om vores destination. Hvad angår WIFI, hvor er tømningsstationen eller nærmeste hjertestarter? Her kan du også finde vores generelle trivselsregler, som gælder for alle campinggæster, så opholdet bliver så godt som muligt!

 

Wifi
Wifi er tilgængeligt i begrænset omfang på området.

 

Tømningsstation
Kemitoilet findes i servicebygning 1.


Åbningstider

1. april8. maj
mandagfredag08:0016:00
lørdagsøndagUbemandet