Hökensås campingområde
Hökensås - tidaholm

Restaurant

Inde på campingområdet er der en restaurant, som byder på god mad og drikke. Her er en hyggelig terrasse til sommerens varme dage og sene aftener. Restauranten serverer både frokost og middag, og der er et godt udbud at vælge imellem, fra dagens ret til en større á la carte-menu. I er velkomne til at hvile en stund og oplade batterierne.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egne spisesteder på flere af vores destinationer, fra Luleå i nord til Malmø i syd. Her serverer vi hjemmelavet mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig har vi lækre alternativer til de små campister.

Nyd en hyggelig middag eller hæng ud og hyg dig i vores bistro. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.

Servicebutik

I vores butik kan du finde alt du behøver til et godt campingophold! I duften af friskbagt brød finder du legetøj, grilltilbehør, picnicudstyr, de nødvendige basisvarer og friske grøntsager samt slik og snacks til vellykkede ferieaftener.

Og det bedste af alt - når du har fri fra arbejde, er hver dag en kaffedag med friskbagte boller og kølende is. Velkommen!