Fläsian - Sundsvall
Fläsian - Sundsvall

Campingplads på Sundsvall Fläsian

På First Camp Fläsian – Sundsvall kan du reservere indkvartering til campingvogn, autocamper eller telt. Vi har et servicehus på campingpladsen, og indtjekning foregår kl. 13.00 for dem, der bor på campingområdet. Udtjekning skal ske senest kl. 12.00. Hvis du har spørgsmål om at have din hund med på ferien, regler for opstilling eller om der er porte på campingpladsen, kan du læse mere under “oversigt”.

 

På First Camp Fläsian – Sundsvall er mange af pladserne til campingvogn og autocamper af passende størrelse, hvilket giver en luftig og fri fornemmelse ved camping hos os. Og selvfølgelig har alle pladser havudsigt. I servicebygningen finder du toiletter, brusere, opvaskefaciliteter, komfur og mikroovn. Campingpladsen er en etagecampingplads, hvor der er niveauforskelle på flere af vejene.

 

Når du booker indkvartering på vores campingplads i Sundsvall, kan du, hvis du ønsker det, vælge en bestemt campingplads fra kortet. Så får du lige præcis den plads, du ønsker! Tæt på servicehuset, receptionen eller i det mere rolige hjørne af campingpladsen. Frihed lige som du vil have det på din campingferie!

Campingplads

På vores campingplads i Sundsvall er der forskellige campingpladser at vælge imellem, afhængigt af længden på dit udstyr. Vælg det, der passer bedst til din rejse!

Campingplads med el - maks. længde 9 meter

Rummelig campingplads med dejlig udsigt over campingpladsen og havet. Denne type campingplads omfatter de fleste af vores pladser på campingpladsen. Vælg din foretrukne plads fra kortet, når du booker.

Campingplads med el - maks. længde 7 meter

Hyggelige og lidt smalere pladser velegnet til autocampere, tæt på servicehuset og med smuk udsigt over vandet. Vælg din specifikke plads fra kortet, når du booker.


Autocamper

Hvis du kommer med en autocamper, har vi pladser, der er specielt beregnet til dig, afhængigt af længden på dit udstyr. Hvis du ønsker at vælge en bestemt plads, kan du gøre det på campingkortet under onlinebooking, velkommen!

Autocamperplads med el - maks. længde 7 meter

Pladser tæt på stranden med asfalteret overflade. Her kan køretøjer med en maks. længde på 7 meter stå.

Autocamperplads med el - maks. længde 9 meter

Disse fine pladser er perfekte til dig, der har en autocamper med en maks. længde på 9 meter. Her står du på grusoverflade med græs på siderne. På pladserne C 110- C 122 står du med fronten mod havet og kan nyde den fantastiske udsigt. Pladserne C 1 - C 6 ligger øverst på campingpladsen og er lidt større i størrelsen.


Telt


Med et telt af normal størrelse er der plads til både bil og telt på pladsen. Du kan også vælge at slå telt op på en almindelig campingplads eller bo på vores teltpladser med strøm, som du kan finde på kortet, eller booke en teltplads uden strøm. Bemærk, at teltpladserne uden strøm er lidt skrånende på en åben græsplæne.


Saesonplads

Vidste du, at vi har pladser til dig, der ønsker at beholde din campingvogn hos os hele sæsonen? Eller før. Eller efter. Du bestemmer selv, hvor længe sæsonen skal vare.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som sæsongæst, læs mere og tilmeld din interesse her!