Hökensås vandringsled
Aktivitet gym

För sportälskaren

Älskar du också kombinationen av sport och semester? Här finns fantastiska möjligheter för alla sportälskare där ute. Snöra på, kavla upp, hoppa i, spänn fast, dra åt, rätta till och njut av en riktigt sportig semester hos oss.

Vandring og motionssti

Der findes mange fine vandrings- og motionsstier i Rättvik! 

Gå på Enåleden med start fra Rättviks Camping, ud for Vandrerhjemmet ved servicehus A, følger du stien langs med Enåen frem til Jarlområdet.

Til den, som vil motionere i lysspor, så ligger IK Jarl nogle minutter fra os!
Kom ind i Receptionen, så viser vi, hvor kortene er! 

 


Rättviks Golfbane

Velkommen til vores hyggelige park- og skovbane, beliggende i ”hjertet” af Dalarna. Vi tilbyder variationsrig golf, overnatning i egen hytteby med rabat på spil samt mad og drikke i klubbens restaurant. Vores Pro er til for Dig og Din Golf.


Enåbadets Svømmehal

At røre sig i vand er en skånsom måde at træne, hvad enten man svømmer baner eller bare leger i vandet.

Et topmoderne anlæg, som foruden et 25-meters bassin, også indeholder relaxafdeling, børnepool, bubbelpool, sauna og café. Nogle baner i det store bassin er altid adskilte og afmærkede til motionssvømning.   På legesiden er der mange store flydende legeting. Hvor længe kan du balancere på en stor ring? 


Aktivitet gym

Fitness

Koppjärk – Dalarnas mest moderne og lækre fitnesscenter! 

Ved Rättviks Arena ca. 2 kilometer fra Rättviks camping ligger Koppjärk, et moderne, stort fitnesscenter med nyt og alsidigt træningsudstyr.

Koppjärk tilbyder en række forskellige typer af træning med instruktør, som fx spinning, bodyfit mm.


Hitta ut, orientering

Om sommeren findes det et gratis Hitta Ut Karta, et orienteringskort med check-points på smukke og interessante steder rundt omkring Rättvik. Del jagten på check-points op i et par stykker om dagen, eller sats på at finde alle 29 på en dag!