Edsvik - Grebbestad
Edsvik - Grebbestad

Varme bade og kolde drikke

Efter en dag med salte bade i den varme sommersol er det ekstra dejligt med noget forfriskende at drikke. Velkommen til vores bistro med udsigt over vandet. Her kan hele familien slappe af og nyde maden med vores Street Food-koncept. En ting som mange værdsætter i ferien er at slippe for at lave mad. Und jer selv lidt ekstra afslapning i vores bistro med smidig mad som passer til alle og gode drikke til både store og små.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.

Åbningstider Bistro


22. juni - 12. august
man-søn: kl 12-23

Lækker klubrabat

Benyt dig af gode (og frem for alt gode) rabatter som medlem af First Camp Club


Servicebutik

I vår butik finner du allt du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du leksaker, grilltillbehör, picknickattiraljer, de nödvändiga basvarorna och färska grönsakerna såväl som godis och snacks för lyckade semesterkvällar.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med nygräddade bullar och svalkande glass. Välkommen in!