Stranden Edsvik - Grebbestad
Drönarbild Edsvik - Grebbestad
Trampbil Edsvik - Grebbestad
Minigolf Edsvik - Grebbestad

Camping

Hos First Camp Edsvik – Grebbestad kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 4 servicehus på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

First Camp Edsvik tilbyder udlejning af hyggelige hytter og fine ståpladser til campingvogn, autocamper og telt, samt sæsonpladser. Hvad med en solrig ståplads ved vandet, en løvrig ståplads i skovkanten eller et sted midt imellem – du vælger den plads, der passer dig bedst. Flere steder på området er det muligt at tilslutte sig til vand og kloak, og til dem med autocampere er der serviceanlæg med tømningsstation.

 

Campingpladsen er miljømærket med en servicebygning, hvor varme/varmt vand genereres af solpaneler og luftvarmepumpe. Der er adgang til toiletter, brusebad, familiebaderum, puslerum, vaskemaskine og tørretumbler. Hunde er meget velkomne. Der er en dejlig hundebadeplads og gode vandrestier i varieret natur.

 

Når du booker ophold på vores campingplads i Edsvik – Grebbestad så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen.

Ståplads

På vores campingplads i Edsvik kan du vælge mellem forskellige ståpladser afhængig af størrelsen på din vogn, samt om du ønsker tilslutning til el eller vand på din plads. Se kortet for at vælge din plads.

Ståplads med el og vand til campingvogn - maks. længde 11 og 13 meter

Skønne, rummelige ståpladser til dig med en lidt større vogn. Disse ståpladser har både el og vand. Her bor du rart og komfortabelt inde på campingområdet.

Ståplads med el og vand til campingvogn - maks. længde 7 og 9 meter

Skønne, rummelige ståpladser til dig med en lidt større vogn. Disse ståpladser har både el og vand og ligger alle i nærheden af det største servicehus på området. Vælg, om du vil bo på en plads nær vandet eller længere oppe på campingområdet.

Ståplads med el til campingvogn - maks. længde 9 meter

Ståpladserne med el til campingvogn ligger på den øverste del af campingpladsen. Her er der god plads til en lidt større vogn. Tæt på receptionen og butikken har du et godt udgangspunkt på campingpladsen. Herfra er der cirka 3 minutter til stranden og nærliggende aktiviteter.

Ståplads med el til campingvogn - maks. længde 7 meter

Ståpladserne med el til campingvogn ligger på den øverste del af campingpladsen. Tæt på receptionen og butikken har du et godt udgangspunkt på campingpladsen. Herfra er der cirka 3 minutter til stranden og nærliggende aktiviteter.


Autocamper

Der er pladser som er specielt beregnet til autocampere. Autocamperen skal bakkes ind på pladsen.

Ståplads med el til autocamper

Hyggelige ståpladser med el til autocamper. Disse pladser ligger længst oppe på campingpladsen i nærheden af receptionen og butikken. Herfra er der cirka 3 minutter til stranden og nærliggende aktiviteter.


Telt

Teltplads med el

På vores camping i Edsvik er der teltpladser med el. Der findes ca. 30 nummererede pladser på teltområdet. Vores teltpladser med el er beliggende på dejligt græs øverst på campingpladsen lige ved siden af receptionen og butikken.

Teltplads uden el

Der er altid noget, der passer til teltferien! Vi tilbyder også teltpladser uden el.


Sæsonplads

Du ved vel, at vi har plads til dig, som ønsker at have din campingvogn stående hos os hele sæsonen? Eller før. Eller efter. Du bestemmer nemt selv, hvor længe du vil have, at sæsonen skal vare.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som sæsongæst. Læs mere og tilmeld dig her!