Det hundredårige fyrtårn

For mere en hundrede år siden blev der rejst et fyrtårn til at overskue Duse Odde og Vänern. I dag er det en populær restaurant med vidtstrakte udsigter over Vänerkysten. Hvis I ønsker at opleve et mindeværdigt måltid i ferien, er I hjertelig velkomne i Restaurant Fyren. Her kan personalet fortælle mere om historien bag fyrtårnet og forgylde jeres ophold på Duse Odde med god mad og fin service. Velkommen!

Restaurant Fyren

Willkommen im Restaurant Fyren, das, wie der Name schon sagt, ein Leuchtturm mit einer wunderbaren Aussicht auf den Vänern ist. Hier können Sie ein leckeres Mittag- oder Abendessen genießen, oder warum nicht beides?

Kontakt os
Menu - Åbningstider kan findes på www.fyrenduseudde.se
fyrenduseudde@gmail.com
+46 76 054 91 19
Følg os på Instagram - fyrenduse

Vi hjælper gerne med at arrangere events!
Duses naturskønne omgivelser er perfekte til fester, jubilæer, barnedåb, konferencer eller foredrag. Sammen skræddersyer vi arrangementet efter dine ønsker om mad, servering og dekoration.


Kiosk

I det samme hus som receptionen findes butikken på Duse Udde. Butikken har samme åbningstider som receptionen og er kun åben om sommeren. I butikken kan du finde det meste som man kan tænke sig at behøve til opholdet hos os, som for eksempel: kød, brød, drikkevarer, mejeriprodukter, campingtilbehør, legetøj, souvenirer, is og slik!


Grillpladser

Om sommeren bør man grille! I vores butik i receptionen finder du både noget godt at grilla og godt tilbehør. På campingområdet er der flere grill som man kan bruge. Husk på brandfaren og grill sikkert!

Lav ikke ild på jorden, der er grill mange steder på området (se kort). Ved brug af en engangsgrill skal man huske på ikke at stille den direkte på jorden eller noget andet letantændeligt sted. Læg de brugte engangsgrill i de dertil tiltænkte beholdere ved genbrugsstationen.

Velkommen!