Det hundredårige fyrtårn

For mere en hundrede år siden blev der rejst et fyrtårn til at overskue Duse Odde og Vänern. I dag er det en populær restaurant med vidtstrakte udsigter over Vänerkysten. Hvis I ønsker at opleve et mindeværdigt måltid i ferien, er I hjertelig velkomne i Restaurant Fyren. Her kan personalet fortælle mere om historien bag fyrtårnet og forgylde jeres ophold på Duse Odde med god mad og fin service. Velkommen!

Restaurant Fyren

Velkommen til Restaurant Fyren som præcis som det lyder er et fyr med en vidunderlig udsigt mod Vänern. Her kan du nyde en god frokost eller middag eller hvorfor ikke både og?

Restauranten er lukket, åbningstiderne vil blive opdateret snarest.


Kiosk

I det samme hus som receptionen findes butikken på Duse Udde. Butikken har samme åbningstider som receptionen og er kun åben om sommeren. I butikken kan du finde det meste som man kan tænke sig at behøve til opholdet hos os, som for eksempel: kød, brød, drikkevarer, mejeriprodukter, campingtilbehør, legetøj, souvenirer, is og slik!


Grillpladser

Om sommeren bør man grille! I vores butik i receptionen finder du både noget godt at grilla og godt tilbehør. På campingområdet er der flere grill som man kan bruge. Husk på brandfaren og grill sikkert!

Lav ikke ild på jorden, der er grill mange steder på området (se kort). Ved brug af en engangsgrill skal man huske på ikke at stille den direkte på jorden eller noget andet letantændeligt sted. Læg de brugte engangsgrill i de dertil tiltænkte beholdere ved genbrugsstationen.

Velkommen!