Duse Udde - Säffle
Duse Udde - Säffle
Duse Udde - Säffle

Camping på Duse Udde

Hos First Camp Duse Udde – Säffle kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har tre servicehuse på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

På destinationen er der mere end 200 forskellige ståpladser at vælge imellem. Vores campingplads er åben hele året, og hver årstid har virkelig sin egen charme. Uanset om du ønsker strandnær beliggenhed, at bo lidt længere inde på campingpladsen, nær et servicehus eller hundebad, så findes pladsen til dig. Via vores kort kan du allerede nu finde frem til netop din favoritplads! På vores el-pladser 402–409, 412-483, 500-535 har du mulighed for at koble vand og gråvandstømning direkte til vognen. Disse ståpladser ligger desuden med nærhed til og udsigt over Vänern og med en central beliggenhed nær ved servicehus og aktiviteter.

 

Vores pladser varierer i størrelse, så vær omhyggelig med at vælge en plads, der passer til din campingvogn, autocamper eller telt. Tænk på at campingvognen skal placeres så at trækket på campingvognen er ud mod en vej. Når du booker ophold på vores campingplads så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

Campingplads

På First Camp Duse Udde - Säffle er der flere forskellige kategorier for din ekvipage. Her er pladser med el, vandforsyning og -afløb og græsunderlag i forskellige størrelser. Find den ståplads som passer dig bedst!

En stor del af el-pladserne har 10 amp med CEE-udtag. Hvis det er nødvendigt, så kan der købes en CEE-adapter i destinationens butik. Der er gode muligheder for drop-in pladser med el, og disse kan også forbookes i receptionen. Afvigelser fra billederne kan forekomme.

Ståplads uden el - Maks. 10 meter

Ståpladser uden el og plads til ekvipage op til 10 meter. Alle pladser har græsunderlag.

Ståplads med el - Maks. 9, 11 eller 14 meter

Ståplads med el og plads til ekvipage op til 9, 11 eller 14 meter. Underlaget er græs på alle pladser. Plads 300-301, 304-306, 310 samt 312-317 har både græs- og grusunderlag.

Bemærk venligst at ståpladserne 200-201, 208-209, 219-220 samt 300-302 har almindelig stikkontakt. Der kan købes en CEE-adapter i butikken.

Hvis du ønsker at booke en specifik plads, så vælg pladsen på kortet, når du booker. 

Ståplads med el og V - Maks. 11 meter

Ståplads med el og vandtilslutning med plads til ekvipage op til 11 meter. Pladserne har græsunderlag og er noget skrånende.

Ståplads med el og VA - Maks. 7, 10 eller 12 meter

Ståplads med el og VA (vand og afløb) med plads til ekvipage op til 7, 10 eller 12 meter. Pladserne har græsunderlag, men plads 520-521 samt 526 har en mere hård flade. Plads 505, 510, 516-518 samt 532-534 har græs- og grusunderlag.

På vores el-pladser 402–409, 412-483 samt 500-535 har du mulighed for at koble vand og gråvandstømning direkte til vognen. Disse ståpladser ligger desuden med nærhed til og udsigt over Vänern og med en central beliggenhed nær ved servicehus og aktiviteter. 

Hvis du ønsker at booke en specifik plads, så vælg pladsen på kortet, når du booker.


Husbil

Hos oss finns det många möjligheter för dig med husbil att stå på flera olika områden. Vi har utsedda husbilsplatser på grusunderlag med bästa sjöutsikten på campingen. Uppe på höjden så ser du ut över hela destinationen och Vänern.

Önskar du gräsyta så har vi ca 200 campingtomter att välja mellan (se ovan kategori). Vissa av dessa campingtomter ligger dessutom med närhet och vy över Vänern och med ett centralt läge nära servicehus och aktiviteter. Avvikelser från bilderna kan förekomma.

Husbilsplats med el - Max 7 meter

Husbilsplats med el och plats för ekipage upp till 7 meter. Husbilsplatserna har hårdlagd grusyta och är belägna inne på campingområdet. Platserna har 10 amp och CEE-uttag.


Telt

Teltplads uden el

Ønsker du følelsen af at ligge i telt i skoven, men alligevel være på en campingplads, så er telt uden el det perfekte område for dig. Du kan have telt og bil ved siden af hinanden for din egen bekvemmeligheds skyld. Hold minimum 3 meter fra din nye nabo. Det er nær ved et servicehus og andre serviceindretninger. Pladserne ligger spredt på campingpladsen og har græsunderlag. Afvigelser fra billederne kan forekomme.

Ønsker du en teltplads med el, så skal du booke det ind under Ståplads med el.Servicehus

Servicehus A

 • Køkken med opvaskemaskine
 • Familierum
 • Spisestue
 • Toilet og brusebad
 • Handikap WC
 • toilettømning
 • Udendørs vandslange til autocamper, hele året

Servicehus B

 • Køkken med opvaskemaskine
 • Familierum
 • Puslerum med børnebadekar
 • Spisestue
 • Toilet og brusebad
 • Udendørs grillsted
 • Udendørs picnic-bord
 • Handikap WC

Servicehus C

 • Toiletter
 • Brusebad

Lille røde, WC

 • 4 stk. Wc
 • Udendørs toilettømning 
 • Udendørs vandslange

Säsongsplats

Du vet väl att vi har platser för dig som vill ha din husvagn kvar hos oss hela säsongen? Eller före. Eller efter. Du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara.

Elpriset per kWh är tills vidare 3,95 kr inkl. moms.

Vintersäsong

Vintersäsongen pågår mellan 25 september 2022 – 31 mars 2023. 

Sommarsäsong

Sommarsäsongen pågår mellan 31 mars 2023 – 24 september 2023. 

För- och eftersäsong

Vår försäsong pågår mellan 31 mars 2023 – 18 juni 2023.
Eftersäsongen pågår mellan 6 augusti 2023 – 24 september 2023.

Vi ser fram emot att välkomna dig som säsongare, anmäl ditt intresse här!