För barnfamiljen

Sunne Sommarland ligger ca 97 km från Duse Udde och är ett av Sveriges roligaste badland. Säffle har fått en ny modern simhall med Värmlands första 50-metersbassäng som dessutom är av stål, vilket är den första i sitt slag i Sverige.

Sunne Sommarland

Sunne Sommerland ligger ca. 97 km fra Duse Udde og er et af Sveriges sjoveste badelande. Her er attraktioner for både vovehalse og lidt mere forsigtige. På området er der mange solstole for dig som ønsker at nyde solen eller slappe af imellem eventyrerne. Hvis vejret ikke er det bedste, så er der sauna og varme kilder at varme sig i. I Sunne Sommerland er der alt fra lynhurtige rutsjebaner, duellen, ringrace, pooler og meget mere. På området er der også mulighed for at købe mad og drikkevarer for dem som ønsker det.

For dem som vil bade og lege i søen Fryken er der badested med bro og en eventyrlig wipe-out-bane.

Sunne Sommerland åbner igen i sommeren 2022


Svømmehal i Säffle

Säffle har fået en ny moderne svømmehal med Värmlands første 50-metersbassin, som desuden er af stål, hvilket er det første af den slags i Sverige. Badeanlægget har også multibassin, børnebassin og relaxafdeling. Et besøg i svømmehallen er et sikkert kort for alle børnefamilier eller for dig, som ønsker at motionssvømme, især på en regnfuld og kedelig dag.